Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tenyleg ennyire nagy divat...

Tenyleg ennyire nagy divat megszolni egy megszült nőt a pocakja,es a sulyfeleslege miatt?

Figyelt kérdés
7 hete császároztak és mind azt hallgatom hogy:nem fogytál,a hasad se ment visza...stb.En tenyleg nem értem hogy lehet mas ember ennyire bunko egy embertársával...tudom h 15 kilk van rajtam,de ennyi ido alatt nem tudok csodat tenni
2021. jún. 16. 14:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
7 hét az még nagyon kevés idő, főleg egy császár után. Ne keseredj el és ne foglalkozz idiótákkal. Adj időt magadnak és a testednek. Nekem még 5 hónap után is nagy volt a hasam,nem hogy 7 hét után. Most 8 és fél hónapos. Mostanra minden a helyére állt,sőt kevesebb vagyok mint mikor terhes maradtam. Kitartás, pihenj amennyit csak tudsz és ne foglalkozz a rossz megjegyzésekkel.
2021. jún. 16. 19:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én vékony vagyok ugyan 2 gyerek után (nem vagyok supermom, egy fűszálat nem raktam ezért keresztbe, csak jó a genetikám), tehát nem azért, mert magamra veszem, de azért az is elmegy a picsába, aki 7 héttel szülés után ezzel csesztet egy anyukát. Bakker, császár után kb. most mozdulhatsz meg óvatosan először, hogy a francba ment volna le?? Nem mindenki olyan, hogy magától eltűnik a hasa, a szétnyílt hasizomról nem is beszélve.

Amúgy nekem anyám köpte be az 1 hetes (!) baba mellett, hogy hát nem sok minden ment le rólam, bezzeg ő a kórházból is úgy jött ki, mint aki nem is szült. Mondtam, hogy de neked ugyebár nem vágták ketté a hasad (nekem császárom volt, neki nem), úgyhogy többek közt emiatt is regenerálódhatott könnyebben, nem gondolod? Erre meg csak hápogott, hogy nem azért mondta...

2021. jún. 16. 20:20
 13/16 anonim ***** válasza:
98%
Nekem a kórházban a liftben szólt be egy nő, a császárom után 1 nappal, hogy nagy maradt a hasam és ez nagyon gáz, mert neki terhesen volt ekkora. 1 hét múlva már szinte lapos volt. Vékony vagyok, de ha hízom, akkor hasra sajnos. Mostanában még puffadtam is és mivel emberekkel foglalkozom, naponta kapom a gratulációkat, de mondjuk ezen csak nevetek.
2021. jún. 16. 20:59
 14/16 anonim ***** válasza:
genetika függő a poci visszamenése, szülés után. Legtöbb esetben kismama pocak szülés után vissza megy, szülés után még császár után is 6-8 honappal
2022. márc. 7. 11:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező,mi a helyzet azóta? Elégedettebb vagy az alakoddal? Visszament a hasad? Engem októberben császároztak,igaz,háj is van rajtam,de a hasam alapból nem az igazi még mindig ...
2022. ápr. 19. 21:49
 16/16 A kérdező kommentje:
Szia,sikerult 22 kilot fogynom de a hasam hat...jobb mint volt de nem az igazi,ma talalkoztam valakivel akinek 2 eve mar hogy csaszaroztak,na neki nagyon szep a hasa azt mondta hogy idovel meg jon viszabb-remenykedem benne
2022. ápr. 20. 21:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!