Tenyleg ennyire nagy divat megszolni egy megszült nőt a pocakja,es a sulyfeleslege miatt?
Én vékony vagyok ugyan 2 gyerek után (nem vagyok supermom, egy fűszálat nem raktam ezért keresztbe, csak jó a genetikám), tehát nem azért, mert magamra veszem, de azért az is elmegy a picsába, aki 7 héttel szülés után ezzel csesztet egy anyukát. Bakker, császár után kb. most mozdulhatsz meg óvatosan először, hogy a francba ment volna le?? Nem mindenki olyan, hogy magától eltűnik a hasa, a szétnyílt hasizomról nem is beszélve.
Amúgy nekem anyám köpte be az 1 hetes (!) baba mellett, hogy hát nem sok minden ment le rólam, bezzeg ő a kórházból is úgy jött ki, mint aki nem is szült. Mondtam, hogy de neked ugyebár nem vágták ketté a hasad (nekem császárom volt, neki nem), úgyhogy többek közt emiatt is regenerálódhatott könnyebben, nem gondolod? Erre meg csak hápogott, hogy nem azért mondta...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!