A 2021 es adoviszateritest amit beharangozott a kormany mikor utaljak majd ?
#10: Első gondolatom nekem is az volt, hogy "na végre, valami". Csak aztán belegondoltam, hogy miből (kicseszett nagy hitelből) fizetnek, amit előbb vagy utóbb, kamatostul visszaszednek valamilyen módon. Nem pesszimizmus, hanem az elmúlt 11 év tapasztalata: egyik kézzel adnak, másikkal duplán veszik vissza. Tulajdonképpen már most burkoltan szedik vissza, mielőtt kifizettek volna bármit is. Csak meg kell nézni a boltok árait, meg az elmúlt hetek üzemanyagár emeléseit.
A #8 válaszomat le lehet pontozni (tojok rá), de attól még tény, hogy nagyon igyekszem nem hozzányúlni, mert NEM BÍZOM BENNÜK. Ha elköltöm, és hirtelen mégis visszakérik, akkor nem tudnám előteremteni pikkpakk azt a pénzt. Ennyi. Ezért én inkább majd tartalékolom, amíg úgy látom, hogy már talán biztonságban van, netán van annyi plusz megtakarításom már mellé, hogy nem lenne nagy gond a hirtelen elvesztése sem.
Látom még mindig a 10 millió közgazdász országa vagyunk 😁
Komolyan azt hiszitek, hogy az árakra egy adott országban nincs ráhatása a világgazdaságnak, nincs kismillió tényező? Aki úgy gondolja, hogy a családtámogatásokkal csak szívni fog az egész ország, és mennyivel rosszabb itt a nagy többségnek már 10 éve folyamatosan, az nyugodtan ajánlja fel a közjó javára az szja visszatérítését. Úgysem fog ezért senki a Fideszre szavazni, aki amúgy a Fletóékra szavazna, hiszen már a számlákon lesz a pénz mire eljön a választás napja. Küldjétek vissza, aztán ő majd biztos talál jobb helyet annak a pénznek és eljő a kánaán. Utálok politizálni és nem is szoktam, de az nagyon felcsesz, hogy ebben az országban (biztos még sok másikban is, de én itt élek, ezt látom) soha senki nem lehet elég jó, meg mindenki állandóan csak nyivákol, hogy neki milyen rossz, meg milyen nehéz. Vannak akiknek nehezebb, vannak akiknek könnyebb, vagy csak annak tűnik. Nekem például úgy 8 évvel ez előttig fos volt (egy bő 20 éven keresztül), aztán tettem komoly lépéseket, hogy ez változzon. Majd ha elmegyek politikusnak, és megváltom a világot, akkor majd nekiállok ujjal mutogatni az elődeimre, hogy mekkora gyökerek voltak, addig viszont nem képzelem azt, hogy én tojtam a spanyol viaszt, mert észrevettem, hogy megint drágább lett a kenyér.
A vilaggazdasagal van baj a covid nagyobb kart okozott mint hisszuk
Vilagon kb minden dragabb fa a gaz az aruk a szallitas a koolaj.
Nem a magyarorszagi problemak miatt van!!!!
Miert olyan nehez elhinni ? 😀 a fidesz a celcsoportjat a csaladosokat es a nyugdijasokat tamogatja.
Nyerni akarnak a valasztason.
En szamitok a penzre es szerintem par millioan szinten nemtudom hany csalados ember lehet az orszagban ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!