A 2021 es adoviszateritest amit beharangozott a kormany mikor utaljak majd ?
Nagyon sok embernek ez nagyon sokat fog számítani ezt a pénzt itt költjük el ebből fizetem az áfat a benzin adóját stb
Az ember akkor költ ha van pénze szerintem a belső fogyasztást ösztönzi majd annyira nem rossz dolog ez
USA is meglepte a covid alatt volt pénzosztás csak itt a családosok kapnak akik a lakosság nagyobb része
A nyugerek meg 80 e kaptak az is pörgeti a gazdaságot és ráadásul sok embert kirant az anyagi csodbol.legalabb ideiglenesen.
Az korant se biztos hogy nyer az ellenzek bar reg nem latott csata lesz
De gondoljunk bele realisan erzelmek nelkul egy markyzay akinek partja sincs akinek a dk az egyik ellenfele vajon mennyire stabil kormanyt tud alakitani?
Az ellenzeket csak az orban elleneseg tartja ossze ha nyernek honapok mulva szetesnek es kaosz lesz
A fidesz lehet lop lehet kurv.zik haveroknak jatsza ki a penzt lehet homoszexualisok es pedofilok is vannak kozotuk de stabilitas van es volt a lassan 12 evuk alatt ebben az orszagban csak kadar alatt volt igy
Meg mindig jobb tudni hogy a helyzet rossz mint letbizonytalansagban elni.
Lehet szegenyseg van de legalabb nincs megbenulva az orszag
Egy bena kacsa kormany ezekben a vilagpolitikai idokben mikor kb minden evben valami brutalis valsagra kell reagalni nem megengedheto.
Orban tudjuk milyen most ha a bizonytalant valasztjuk nemtudhatjuk mi lesz.kolbaszbol nem lesz a kerites se igy se ugy.
Mit csinalna az ellenzek a kormanyon
Emelne a csp es gyest ami nem a dolgozoknak segit hanem a lakosag egy egyre gyarapodo retegenek akik dolgozni nem akarnak.
Tobbsavos ado szinten kb azt eredmenyezi majd hogy egy szorgos gyari melos se tud majd tulorazni es jol keresni mert pl 2 3 tulmuszak utan csinal meg egyet es elviszi az ado a nagyobb reszet szoval nem eri majd meg egy bizonyos pont utan tulorazni.
Nemtudom gazdasagilag mit varunk egy baloldali kormanytol ?
Nemigazan amugy nem is ertem ezt mert most is vannak magannyugdij penztarak mi a vasutnal fizunk melle olyan 6 7 e kapunk magannyugdij penztara havonta ( fizu fuggo)
A regebbi penztarakat nem ertem miert szuntette meg
Talan allami kezben akarta latni ezt a penzt " biztonsagba helyeztek"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!