Anyukák! Mivel töltitek ezt az esős napot?
Figyelt kérdés
Van valami program mára, vagy csak a szokásos?2021. okt. 6. 17:45
11/13 anonim válasza:
Dolgoztam, utána hazajöttünk az ovissal, közben megjött apukám, ez már eleve program volt, mert nagyon ritkán látjuk. Utána főztem, játszottunk, hazáért a férjem, vacsoraztunk, és már este is volt.
12/13 anonim válasza:
Kinn esőruhàban voltunk
Nàlunk a gyerekekkel együtt beteg vagyok, így nekmvolt kedvem sütkérezbi, pedig ilyenkor azzal is lekötöm őket.
Tàrsasoztunk( ezt ritkán szoktunk), kirakóztunk rajzoltunk.. stb szokásos és dirty dancinget néztünk🤣
Mesékkel is engedékenyebb voltam
13/13 anonim válasza:
Kimentünk , de a vége rajzolás lett a fedett teraszon. Aztán bementünk főztünk ebédet nagyon nagyot segített Ő mosta a krumplit és kevergette. Olvastunk , gyurmáztunk, meséztünk, haza jött tesó utána ment a balhé ugye...aztán együtt kezdtek játszani gyurmàzni leginkább. Ilyesmiket a legkisebbem beteg szegényt meg egész nap ringattam és gyógyîtgattam:/ ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!