Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mivel töltitek ezt...

Anyukák! Mivel töltitek ezt az esős napot?

Figyelt kérdés
Van valami program mára, vagy csak a szokásos?
2021. okt. 6. 17:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Bevásároltunk,főztem,meséztünk stb. :)
2021. okt. 6. 17:55
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
Itthon voltunk egész nap, Tök jól eljátszottunk a másfél éves lányommal, könnyű volt ma vele :)
2021. okt. 6. 18:17
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Dolgoztam, aztán vittem ide-oda különórákra a gyerekeket.
2021. okt. 6. 18:25
 4/13 anonim ***** válasza:
49%
Nagytakarítok. Találtam az ágy alatt olyan kaját, amit már évek óta nem ettem.
2021. okt. 6. 18:41
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
Nàlunk sütött a nap, de mikor esik, akkor jàtszòhàzba megyünk àltalàban.
2021. okt. 6. 19:03
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Mi itthon maradtunk. Általában bölcsi után viszem játszótérre, de ez most az esőre való tekintettel elmaradt. Jól elvoltunk igazából, az apja ma itthonról dolgozott, szóval elég király volt így :D
2021. okt. 6. 19:27
 7/13 anonim ***** válasza:
60%

Evés után kb egy órát délelőtt-délután is itthon maradtunk játszani, zsírkrétáztunk,mondókáztam neki, állatos könyvet lapozgattunk, kukucsoltunk,nevettünk, kicsit a mini seprűvel sepregettünk. A délutáni alvása is hosszabb volt itthon a sötét esős idő miatt (2.5 óra volt ma) . Délutáni séta alatt kicsit pocsolyázott, kősütiken sétált ( mindkét kezét fogva) , belső kertek sétát tartottunk az óvárosban, szobrokat, kerteket, esernyőket megnéztük :) .

Délelőtti sétán tűzoltó autókat mentünk megnézni, rámpákra felmászott egy régi épület előtt. Egy kedves könyvkiadós "néni" kijött, elbűvölődött és hozott ajándékba egy állatos-matricás munkafüzetet, amit később megnézegetett, mondta mutatta amik tetszettek neki benne :) ♥️.

Nem gondoltam de nagyon szuper napunk volt ma :) !

2021. okt. 6. 20:13
 8/13 anonim ***** válasza:
57%
Benti játék volt egész nap.
2021. okt. 6. 20:18
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
Nem változik a napirendünk, ugyan úgy megyünk ki csak eső szerkóban, pocsolya vadászatra.
2021. okt. 6. 20:30
 10/13 anonim ***** válasza:
42%

Kimentünk sétálni az esőben. Van esővédő a babakocsihoz, és ilyenkor a legfrissebb a levegő. Nem akartam kihagyni.

4 hónapos a babám.

2021. okt. 6. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!