Anyukák! Mivel töltitek ezt az esős napot?
Evés után kb egy órát délelőtt-délután is itthon maradtunk játszani, zsírkrétáztunk,mondókáztam neki, állatos könyvet lapozgattunk, kukucsoltunk,nevettünk, kicsit a mini seprűvel sepregettünk. A délutáni alvása is hosszabb volt itthon a sötét esős idő miatt (2.5 óra volt ma) . Délutáni séta alatt kicsit pocsolyázott, kősütiken sétált ( mindkét kezét fogva) , belső kertek sétát tartottunk az óvárosban, szobrokat, kerteket, esernyőket megnéztük :) .
Délelőtti sétán tűzoltó autókat mentünk megnézni, rámpákra felmászott egy régi épület előtt. Egy kedves könyvkiadós "néni" kijött, elbűvölődött és hozott ajándékba egy állatos-matricás munkafüzetet, amit később megnézegetett, mondta mutatta amik tetszettek neki benne :) ♥️.
Nem gondoltam de nagyon szuper napunk volt ma :) !
Kimentünk sétálni az esőben. Van esővédő a babakocsihoz, és ilyenkor a legfrissebb a levegő. Nem akartam kihagyni.
4 hónapos a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!