Anyukák! Ha nem takarítotok mindennap akkor mivel töltitek az időt?
Napi 8-10 óra munkán kívül?
Pl. gyerekneveléssel, főzéssel, leckézéssel, mosással, bevásárlással, stb. Sőt, barátokkal, fodrászhoz járással, olvasással, kirándulással, film nézéssel.
XD Ha minden kötél szakad, akkor a férjemmel is muszáj egy kis időt tölteni.
Érdekes, amíg valakinek nincs gyereke, sose kérdés, mit csinál egész nap. De ha szül egy-két gyereket, azonnal téma, hogy mit csinál az ingyenélő léhűtő perszóna a rengeteg szabadidejében. ;)
Ez a kérdés úgy hangzik, mint ha az anyukák, a nők a takarításon kívül semmi egyébre nem lennének alkalmasak. Arra nem gondolsz, hogy esetleg valamilyen szellemi tevékenységet folytatnak? Olvasás, zenehallgatás, alkotótevékenység, tanulás, kutatás, stb.?
Egy átlagos méretű család átlagos méretű lakásában hülyeség minden nap takarítani.
Szánalmas az a nő, aki csak akkor érzi magát hasznosnak, ha folyton takarít, és ezzel próbálja alátámasztani a saját létjogosultságát.
Mivel? Én jelenleg nem dolgozom még. Sőt a másodikkal vagyok várandós de millió egy más dologgal töltöm az időt mikor nem takarítok :)
Te mivel töltöd?
Én: Vásárlással,barátnőzéssel,sétával,netezéssel, (jelenleg karácsonyi ajándék hajkurászással,csomagolással):) állatokkal(3 kutyánk van) filmezéssel,kedvesemmel:)játszással a lányommal. Szóval van elfoglaltság:)
A lényeg nem unatkozom..
A rokonlátogatásokat nem is említettem. Plusz a kedvesemmel és a gyerekkel sokat vagyunk úton..
Lehet furcsa, de nem a takarítás köré szervezem az életem.
11 hónapos a fiam, délelőtt főzök (minden másnap), játszunk, olvasok.
Délután megyünk együtt a nagyért oviba, vele csinálunk valamit.
Plusz most karácsonyra készítek dekorációt, ajándékot.
Mondjuk a gyerekkel. Mert nem takartani vagyok itthon.
És most épp alszik.
Sok mindennel- napi átlag 4-5 órát dolgozom otthonról, heti három napon. Két napon tanulok napi két órát. Főzök minden nap, a fiammal megyünk minden nap valahova, játszóház, játszótér, fürdő, egyéb gyerekprogramok.
Mai napom így néz ki: Hatkor keltem, dolgoztam nyolcig. Ekkor ébredt a fiam, reggeliztünk, játszottunk. Utána ő játszott, én főztem. fél 12kor ettünk, fél egytől aludt így én dolgoztam kettőig, Utána felébredt, uzsizott, majd elmentünk a mamáékhoz, most is ott vagyunk. Vacsi után megyünk haza, még kis közös játék, fürdetés, altatás majd még egy kis munka. Úgyhogy nem unatkozom sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!