Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hosszú távon okozna bármi...

Hosszú távon okozna bármi problémát, ha 7 hónapos korától mindennap adnék egy kis húst a fiamnak?

Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Dehogy. Gondolom húsos bébiételre vagy turmixolt formára gondoltál.

Ilyenkor kb egy kisebb diónyi a napi adag, úgy 1 éves korig.

2015. jan. 24. 10:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Eddig többet kapott. Kb 15-16 "szeletre" vágtam egy egész csirkemellet és az egész napi ételadagjához kevertem. Ez kb 3szori étkezést jelent.
2015. jan. 24. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy egész csirkemellet megeszik naponta, 7 hónaposan? Azta...
2015. jan. 24. 10:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy csirkemell 15-öd része szerintem sok.

Turmixolj le egy csirkemellet és jégkockatartóba adagolva fagyaszd le. Naponta egy kockányi bőven elég lesz neki.

2015. jan. 24. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Gondolom egy szeletet tett a napi eteladagjahoz :D szep is lenne egy egesz csirkemellet enne meg egy ekkora gyerek :D egy evesen egy egesz csirke meg se kottyanna neki :D

Amugy ennyi idosen az en lanyom nem csak csirkemellet kapott mar hanem majat is, marhaval is probalkoztam mar, pulyat is evett. Igaz en 4 honaposan mar hozzataplaltam. Szerintem adhatod neko a husit, max 1-2 nap nem adsz neki. Mint ahogy te is eszel. Nagyjabol mimdig eszik az ember hust, de azert vannak olyan fozelekes napok, gyumo,csleves napok stb amijor megse eszunk hust. O se kivanhatja mindig uyganazt.

2015. jan. 24. 10:50
 6/8 A kérdező kommentje:
1 éves korára már lefoglalóztam neki a malacokat, hogy minimum egy féldisznót az asztalra dobhassak neki naponta. :) Bocsi, nem fogalmaztam elég pontosan, egy szeletre gondoltam. Szóval sok. Akkor elfelezem őket. Remélem nem gond, ha eddig (kb 2 hete) napi egy szeletet kapott. Köszi a válaszokat!
2015. jan. 24. 11:00
 7/8 anonim ***** válasza:

7hós korától csirke v. pulyka mellett főve, apróra darabolva kapott, kb. 2 dkg-ot :-)

Védönő mondta lehet....

A 2 dkg kb. egy púpozott evökanál. Én nagyobb adagot főztem, majd lefagyasztottak kiadagolva.

2015. jan. 24. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Paleo elvek szerint táplált babák szerintem ennél többet is esznek, mégis jól vannak. :) Szerintem semmi baja nem lesz ettől a két héttől.
2015. jan. 24. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!