Anyukák, mivel töltitek az idei szilvesztert? Mentek valahová vagy otthon lesztek?
Mi itthon leszünk a két fiúnkkal. 8 körül elalszanak, mi meg tévézünk, beszélgetünk a férjemmel. Aztán amikor indul a tűzijáték, akkor felkelnek és ablaktól-ablakig futkosunk, hogy nehogy lemaradjunk a fényjátékról. Éjfélkor meghallgatjuk a himnuszt, koccintunk. Aztán mikor vége a tűzijátéknak, fél 1-1 körül elaltatjuk a gyerekeket és mi is lefekszünk.
Mondjuk mi kisfaluban lakunk, itt igazából más lehetőség 2 kisgyerekkel, segítség nélkül nincs.
Mi is háromasban leszünk itthon! A két éves fiunk, és mi! Igazából annyi jövés-menés volt az elmúlt napokban,hogy nem vágyunk már sehova. A férjem rendelt tálat,hogy ne kelljen főznöm, csak a desszertet csinálom én.
Pezsgőzünk, megnézzük a szomszédok tűzijátékát, éjfélkor virslit eszünk, és ha elaludt a gyerek akkor Wii-zünk! :)
Vendégek jönnek. 2 család, egy 5 éves és egy 6 éves lánnyal. A mi nagylányunk 6 éves, úgyhogy nagy buli lesz.
De hogy a 2 éves kislányunk hogy bírja, azt nem tudom (bár elég jó alvókája van)
Én idén, ha a munkával emberi időben végzek(remélem 5kor léphetünk a melóból), akkor megyek szórakozni. Addig a kicsik a nagyszülőkkel pizsipartiznak.
Az idei évem olyan lett amilyen a szilveszterem volt, és olyat az új évre nem kívánok.(egésznapos csak a kicsik körüli brekegés, hajhullatás, idén kevesebb hajhullásom lesz, több kacagás, és nem mellesleg remélem nem leszek punnyadt, simább idegekkel jobb anyuka:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!