Csak én töltöm otthon a szilvesztert?
Ezelőtt mindig mentünk rokonokhoz, ismerősökhöz, de ebben az évben itthon maradunk.(+Anyu,apu)
Én nem vagyok az a bulizós típus, nem iszom alkoholt, ezért néha nevetnek is rajtam, de nem érdekel, akkor sem tudom, mi benne a jó. Minden barátom, osztálytársam részegre issza majd magát valamelyik buliban, én meg itthon ülök a TV előtt. Más is van így ezzel?
16/L
Nekem idén nem lesz társaságom, így otthon maradok sajnos. Nem nagyon vagyok oda a szilveszterért, de ha van kivel, lehetőleg nem otthon töltöm.
Legalább nem fázom majd az éjszakában. :D
Ne aggódj, én 19 vagyok és az előző 2 szilvesztert itthon töltöttem. Én sem vagyok olyan hűde bulizós, sőt kifejezetten utálom,hogy ha szilveszter akkor bulizni KELL.
Ne érezd magad emiatt rosszul, ha jól érzed magad a családoddal,akkor nyugodtan töltsd velük!:)
Akkor nem én vagyok az egyetlen :D
Jól érzem magam velük, vagyis úgy mondom inkább, hogy velük a legjobban! :) Legalább nem kell részeg embereket bámulni :D
Jó nektek!:)
Az én unokatesóm összejött egy fiúval, és azóta nem is nagyon beszélünk.Mindennél fontosabb neki, még a barátait el elhanyagolja.
Mi tavaly átmentünk páran egyik haveromhoz, ott voltunk szilveszterkor (+ szülei, és a testvére). Csak pezsgőt ittunk, meg pizzát ettünk, és elvoltunk. Akkor ment az Amerikai Pite a TV-ben, azt néztük. Éjfélkor kimentünk az udvarra tűzijátékozni.
Minden megvolt, jól éreztük magunkat, mondjuk pár lány hiányzott a "buliból".
Jó lehetett. :)
Sajnos az én barátaimat, barátnőimet csak a 'piás bulik' érdeklik. Nekem viszont nincs kedvem abban a környezetben tölteni a szilvesztert. Valahogy majd kibírom itthon. :)
Egy hajóban evezünk, ugyanis ezzel én is így vagyok. Pár évvel ezelőtt a mindenem volt a szilveszter, de ma már nincs minek várjam. Unokatesómmal és a testvéremmel egész éjjel kint durrogtattunk, de elszállt az idő, felnőttünk és időközben az öregszüleink is meghaltak, akiknél töltöttük az ünnepeket. Tesómmal szilveszterkor csak otthon ülünk és nézzük a TV-t. De nekem nem is hiányzik az az egész felhajtás, mert ha rágondolok, görcsbe rándul a gyomrom. Sok ember, csak ebben az ünnepben is indokot keres a berúgásra és nem a valódi értékét nézik az egésznek. Nekem teljesen megfelel így, ahogy van, finom szendvicsek, szórakoztató műsorok és a többi. Nem érzem úgy, hogy lemaradnék bármiről is, lesz még időm bepótolni. Szóval nem kell elkeseredni. :)
17/f
Én minden évben hatalmasat bulizok. Lehet azt alkohol nélkül is, hidd el. Én se vagyok az a bulizós ribi típus, de szilveszterkor mindig kibulizom magam. Én összegyűlök mindig a legközelebbi barátaimmal, és együtt bulizunk. Teljesen normálisan, sem alkohol, sem pasik, sem mászkálás az éjszakában, csak a legjobb barátnőim és én. Zene, tánc, pezsgő, mindig jól szórakozunk. Szerintem próbálj meg összehozni egy ilyet. Ez ellen a szülőknek sincs ellenvetésük, csak jól érzik magukat együtt a barátnők. Hiszen fiatalok vagyunk! Csináljatok ti is ilyen bulit.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!