Nem vallásos anyukák! Milyen tartalommal töltitek meg a húsvétot?
Figyelt kérdés
Díszítés, ajándékozás, szokások, minden érdekelne.2014. ápr. 19. 13:17
1/5 anonim válasza:
Díszítés annyi hogy az asztal ízlésesen van megterítve, kosárkában a tojások, csokinyulak. A férjem és a fiam elmennek locsolni, a közeli családtagokhoz és egy két ismerőshöz. Ajándékot nem kap a gyerek, nem karácsony van..
Pénzt, és csokitojást, csokinyulat kap és ennyi. Én főzök húslevest, töltöttkáposztát, lesz egy tálca szendvics, rágcsa, üdítő, és valami süti. Ennyi..
2/5 anonim válasza:
Nálunk asztalon barkán tojásdíszek (műa. és horgolt vegyesen), reggelire mindkét nap sonka, kalács, tojás - ezt ki nem hagynánk, már nagyon várják. Tojásvadászat a gyerekeknek, szoktunk apró ajándékot is venni a csokik mellé - általában olyant, amit szeretnének és úgyis kellene. Amíg falun laktunk fiam ment locsolni, itt városon nincs annyi és olyan ismerősünk, hogy menne. Ebéd: ragu leves, sült disznócomb (egyben jó nagy darab) és csirkecomb, szárny (én azt is nagyon szeretem), krumplipüré, 2 féle süti és mivel most van lányom szülinapja is, tortát is sütöttem. Ha jó idő van, sétálunk, programot csinálunk, de mindenképp együtt, ha nincs jó idő, társasozunk, együtt filmezünk.
3/5 anonim válasza:
Kiélvezzük a 3 napos hétvégét, sétálunk és ennyi. Nincs húsvéti kaja, tojások, meg locsolás, sima hétvége.
4/5 anonim válasza:
Hoz a nyuszi csokikat (tegnap egyik mamáék, ma itthon, holnap másik mamáék, hétfőn barátnőméknél tojáskereső buli).
Ma du. festünk tojásokat.
5/5 anonim válasza:
Ma megyünk húsvégi gyerekprogramra. Szöszmötölő, tojásguritás, nyuszisimogatás stb. Holnap délelőtt tojást festünk, és lakást dekorálunk, én pedig ebédre kötözött sonkát és a festett tojást adom. Vasárnap reggel engem fognak meglocsolni a fiuk és utána kereshetik, hogy mit hozott a nyuszi. :-) Majd együtt megyünk kirándulni. Két program lesz, az egyik szintén húsvéti a másik szimplán a fiaink érdeklődésére irányul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!