Otthon lévő Anyukák! Mi jelent nektek örömet (persze a gyermeketeken kívül)? Mivel töltitek fel magatokat, kapcsolódtok ki a maradék (kis) szabadidőtökben amikor otthon vagytok a babátokkal? Hogyan bírjátok az otthonlétet?
Nekem már 2évesek múltak az ikreim. Csak szeptembertől kezdik a bölcsit.
Lehet megkövezni, de engem nem elégít ki, hogy csak velük üljek itthon vagy csak játszóterezzünk...egyéb babás dolgok. Így folytattam (még mindig) a már elöttük elkezdett tanulmányaimat a főiskolán. Persze ez nem az örömszerzés kategória:), de lefoglal, teljesen kikapcsol, használhatom az agyam. Ettől bírom az itthonlétet.
Ezenkívűl nem sok szabadidőm van, mert természetesen velem vannak nagyrészt a gyerekek, de azért a férjem/anyum ha tud besegít, így néha elmegyek vásárolgatni, esetleg barátnőmmel is, aki a szomszéd házban lakik, szóval vele is csinálunk néha ezt-azt. Ennyi. Örülök, hogy ennyi is jut, de már élvezem, hogy nagyobbak a gyerekek és így könnyebb azért már az élet. Bölcsis kezdés után elkezdek én is dolgozni, fogalmam sincs, hogy lesz mindenre időm...
Én már 4 éve itthon vagyok, a nagyobbik fiam lassan 4 éves a kicsi 17 hónapos... Vannak hullám völgyek amikor nagyon vágyom felnőtt társaságra, de aztán túllendülök a mélyponton... Amikor van időm olvasok, imádok olvasni! :)
Persze azért kimozdulunk időnként moziba, vacsizni, sétálni a parton kettesben a férjemmel, ha ez nem lenne már becsavarodtam volna... :)
Egy 1,5 éves gyerekkel vagyok itthon. Most éppen nagyon szarul viselem :-( Biztos azért, mert a hosszú tél után végre ki tudtunk szabadulni, erre most megint bent dekkolhatunk :-(
Én szeretek főzni, ez kikapcsol. Meg olvasok amikor a lányom alszik.
A házimunkát utálom, mindig tologatom meg inkább játszok a lányommal :-)
Köszönöm:-) De jó, hogy ilyen őszinte válaszokat kaptam!
Én is megint elkezdtem tanulni, még egy évem van. Biztosan az is leköt majd. De a házimunka engem sem dob fel. Főzni kifejezetten utálok. Játszóterezést elég jól viseltem a nagylányommal is. Bevallom vásárolni szeretek, de annak sajnos anyagi akadályai vannak...
Szoktatok aludni a gyerkőccel délután?
Már 5 éve itthon vagyok, most várom a 3. babánkat. Imádok itthon lenni, ill. jövök-megyek, mindig van valami intézni való. Nekem is csak balkonkertem van (egyenlőre), termesztek paradicsomot, fűszernövényeket, mindenféle virágokat.
Szépen beosztom a házimunkát. Én imádok sütni-főzni, tiszta "profi" lettem időközben. Éppen szakácskönyvet írok - magamnak. Babanaplót csinálok a gyerekeknek, rendezgetem a fényképeket.
Beszélek/találkozom a barátaimmal, minden napra van elfoglaltságom. Igaz, délután alszom egyet, most a 24. hétben is kívánom a pihenést. Este pedig a gyerekeimé és a férjemé, sokat olvasok nekik. Nem is tudom, hogy munka mellett mennyit tudnék velük foglalkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!