Mit gondoltok egy olyan anyukáról, aki otthon van 1 gyerekkel, emellett jár hozzájuk takarítónő és rendelik az ebédet?
Hogy mit gondolok? Hogy bakker nekem erre nem volt elég pénzem. :)
Mi lenne? Ha a gyereket szépen neveli, akkor tök mindegy, hogy rendel-e vagy sem, vagy hogy van-e takarítónője vagy sem. Nem egyformák az igényeink és lehetőségeink. De ettől még lehet jó anya, rossz anya bárki.
Ha megtehetném, én is így csinálnám, főleg hogy nekem két gyerekem van, 1 év korkülönbséggel:)
Néha azért én is főznék, szeretek a konyhában kísérletezni, de ha engedné a pénztárcám, akkor én rendelnék sokszor inkább ebédet!
Azt gondolom, hogy jó neki. A gyerekkel sokkal nyugodtabban tud foglalkozni, nem kell azon tanakodni, mit mikor csinál meg, hogy azért rend is legyen, de a kicsivel is minőségi időt töltsön. Ha megteheti, ám legyen, irigylem is érte.
Az sem mindegy, hogy így pl. elviheti otthonról sétálni a picit, amikor a takarítónő Domestost használ, vagy porszívózik, így sok mindentől megkíméli őt.
Az anyuka lusta. Nem a takarításra gondolok, hanem arra, hogy nem főz. Ha állandóan a gyerekkel foglalkozik, akkor a gyerekből egy elkényeztetett, élhetetlen felnőtt lesz.
Egy gyereknek sincs arra szüksége, hogy az anyja állandóan vele foglalkozzon. Kell neki az önállóság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!