Mit gondoltok egy olyan anyukáról, aki otthon van 1 gyerekkel, emellett jár hozzájuk takarítónő és rendelik az ebédet?
Nem a nyaralásra valót költik erre, nagyon jól állnak anyagilag.
Nem csak a gyerekkel foglalkozik, hanem tanul is.
Mázlista.
Szeretnék így állni anyagilag én is.
Hogy jó neki. Sokan nem tehetik meg. Én a 3-at várom, június 7-re vagyok kiírva, de a tavaszi nagytakarítást ablakpucolással nem mertem bevállalni. Úgy döntöttem, kerül amibe kerül, fogadok valakit, aki alaposan kitakarít, rendbe tesz mindent. 5000 Ft-ért az egész lakást végignyalták nekem.Lehet ezen múlik, hogy ne legyen koraszülésem.
Másik sztori: sógornőm nemrég szült, és rengeteg teje van. Napi 1-1,5 l anyatejet ad le. Ebből a pénzből ebédet hordat és takarítónőt fizet. A kritizálóknak meg azt mondja, megkeresi az árát.
Én nem ítélek el senkit, azért mert neki könnyebb, mint nekem.
na,hát én pont így csinálom,csk nem rendelem a kaját,hanem elmegyünk enni.
És igen,ludta vagyok takarítani,és egész nap a gyerekkel foglalkozom,és igen,elkényeztetett lesz,és bla-bla-bla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!