Mit gondoltok egy olyan anyukáról, aki otthon van 1 gyerekkel, emellett jár hozzájuk takarítónő és rendelik az ebédet?
Figyelt kérdés
Persze a gyereknek főz külön.2013. máj. 13. 09:00
31/52 anonim válasza:
28-as: Én is pont ugyanezt írtam az elején és teljesen lepontoztak. Most komolyan itt minden nő étteremből akar kajálni és házvezetőnőt fogadni? Ilyen jól megy az élet ebben az országban? Meg vagyok döbbenve! Hol éltem akkor én idáig? Azt hittem spórolni akarunk és az a legnagyobb gondunk hogy magasak a rezsik és nincs pénzünk évek óta nyaralásra. De ezek szerint nem.
32/52 anonim válasza:
ha van rá pénzük, akkor az ő dolguk.
én szeretem magam takarítani a lakást, nem is olyan nagy, h ne bírnék el vele.
a főzés megvan gyorsan ha valami egyszerűbb ételt dobsz össze.
max anyumat hívnám át egy kicsit segíteni, vagy átvinném hozzá, és addig nyugiban csinálhatom a dolgomat.
33/52 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mekkora a lakás. 3 szoba, nappali, étkező, konyha, fürdő+wc.
Azt értem, hogy valaki nem akarja mert ő szeretné csinálni, vagy mert sajnálja rá a pénzt. De miért kell megszólni, mert ő máshogy csinálja?
Egy olyan anyukáról van szó akit a játszótéren ismertem meg, ott is kibeszélik elég csúnyán a háta mögött :-(
2013. máj. 13. 10:12
34/52 anonim válasza:
Azt, hogy jól teszi, és mindenki csinálja úgy, ahogy neki a legjobb.
35/52 anonim válasza:
Nem mindenkinek van ezzel gondja,szerintem itt mindenkinek az a legnagyobb gondja,hogy leszóljon valakit akinek telik ilyenekre,másik életén csámcsogni azt megy
36/52 anonim válasza:
Kérdező: De ki szól meg kit? Ezt nem teljesen értem, miről beszéltél... Itt mindenki csak véleményt ír, Te tetted fel a kérdést és egyébként is hogyan szólnánk meg bárkit akit nem is ismerünk...
37/52 A kérdező kommentje:
Nem jó példa a gyereknek, elkényezteti a gyereket, mit kezdene magával vidéken egy ilyen úriasszony (nem szó szerint, bocsánat), nem kéne a net előtt ülni, miért pazarolja a pénzét stb.
2013. máj. 13. 10:22
38/52 anonim válasza:
29-es vagyok. Kérdező! amit az előbb leírtál, az a gyönyörű magyar mentalitás. Szóljuk le azt, aki máshogy csinálja, mint mi. Persze nem irigységből, á dehogy. Turkáljunk más zsebében, hiszen az olyan jó.
39/52 anonim válasza:
Most őszintén. Miben rosszabb az, ha valaki takarítónőt fogad és otthon a gyerekkel foglalkozik, mint az, aki oviba adja, mikor ő nem dolgozik, csak hogy a lakás rendben legyen? Én ismerek ilyet is, olyat is.
40/52 anonim válasza:
szeretnek az anyukák mártirkodni,azt hiszik ők jobbak,mert egésznap meg sem állnak,holott nem jobbak abszolút,de tuti nem is olyan boldogok,mint a kérdésben szereplő anyuka,aki nem csak hajt hanem élvezi is az életet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!