Anyukák, mivel töltitek a ma délutánt?
Figyelt kérdés
Úgy értem a gyerekeitekkel együtt! :)2013. nov. 8. 14:05
1/8 anonim válasza:
Falevélragasztás festegetéssel.4 éves.
2/8 anonim válasza:
:-) most még mesét néz,mert pénteken mindig fáradt, utána udvarra megyünk kutyázni és játszani.ti?
3/8 anonim válasza:
Ma Márton napi "buli" van az oviban, így csak fél5-re kell mennem értük. Utána ha lesz kedvük, még sütünk majd valami kekszet itthon, de lehet hogy csak eljátszanak majd itthon, mert azt nagyon szeretik.
4/8 anonim válasza:
Nálunk is Márton napi buli lesz oviba.Mire hazaérünk,valószínüleg túl fáradt lesz a lányom bármihez is :)
5/8 anonim válasza:
Fél 5-kor indulok munkából a kicsoportos fiamért, aztán együtt meglátogatjuk a keresztapámat.
Az ő lányáék Németországban élnek, a fiam amolyan unokapótló neki.
6/8 anonim válasza:
Most alszik mindkettő, várom a férjemet, hogy a naggyal kimenjenek rohangálni mielőtt besötétedik. Utána szerintem ők hárman játszanak bent (kicsi 16 hónapos, nagy 4 éves), én meg vasalok. Délelőtt a gyerekekkel csavarogtunk, bevásároltunk a hétvégére, holnap mehetünk négyesben mászkálni, ahová a nagyobb szeretné.
7/8 anonim válasza:
Ha felébredt a lányom, megyünk anyuhoz, szülinapi vacsival vár. :) Utána hazajövünk, kis játék, fürdés, alvás. :)
8/8 zabmester válasza:
Szakdolgozatot írok :/ Úgyhogy ebben a fiam sajnos nem sokat tud segíteni. Majd ha a párom hazaér, akkor lemennek játszóterezni, bicajozni.
Ja, most látom, hogy ez tegnapi kérdés, hát tegnap délután én sajnos itthon sem voltam, estig melóztam.
Pedig amúgy szoktunk jó programokat csinálni, járunk kirándulni a környékre, itthon is sokat kreatívkodunk, de most ez sajnos egy ilyen időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!