Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen borongós időben hogy...

Ilyen borongós időben hogy töltitek a hétvégét? Mit csináltok? Mennyi idős kicsikkel?

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ma sajnos bent kellett lenni, itt egész álló nap esett. behívtam a kutyát (gyakran bent van), vele játszottunk, meséltünk, apa összekötött 3 felfújt lufit, azt dobáltuk, és olvastunk, olvastunk, olvastunk :D Holnap megyünk babanézőbe, utána játszóházba. 17 hónapos.
2013. febr. 23. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kivittem egy kicsit,babakocsiban persze. Amíg apa takarította le a kocsiról a havat,addig tologattam,nézte a hóesést,karattyolt :) imádja nézni,ahogy esik a hó,a másik kedvence,amikor a konyha ablakba rakom a kis pihenőszékébe és nézi a fenyőfát,hogy hogy fújja a szél. Kb. 20 percet voltunk kint,a nap többi része elég nyűgösen telt. Játszottunk,mondókákat kántáltam neki,cipeltem a popóját,aludtunk egy nagyot délután,most dőlt ki. Nagyjából ennyi volt a nap,itt voltak apukámék,semmi izgi. Nem szeretem az ilyen időt,mert nem lehet semerre sem menni. Egyébként sokat sétálunk vele és hempergőzünk a játszószőnyegen. 4.5 hónapos.
2013. febr. 23. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyinál voltunk...
2013. febr. 23. 20:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Babalátogatóban voltunk (1 órát), a nap többi részében kint voltunk az udvaron. Nálunk szinte tavaszi idő volt (attól függetlenül, hogy tegnap esett vagy 10 cm hó, ami ma el is olvadt), overált se adtam rá ma. Holnap fesztiválozni megyünk, remélem holnap is ilyen kegyes lesz az idő, és nem fog esni semmi, főleg eső nem. 3,5 éves
2013. febr. 23. 20:29
 5/5 anonim ***** válasza:

2 éves a kislányom. Délutáni alvás után az Ikeában voltunk mert kellett venni pár dolgot de nagyon sok embernek támadt ez az ötlete mert tele volt az áruház.

Utána pedig étteremben voltunk, szuperül éreztük magunkat, este pedig apával összeszerelték a polcot amit vettünk :-D

Holnap jönnek a nagyszülők látogatóba.

2013. febr. 23. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!