Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tud a férjetek pelusozni?...

Tud a férjetek pelusozni? Szokott?

Figyelt kérdés
Az enyém nem tud és nem is szokott, de mindig hősiesen kiviszi a kukába a végterméket XD.
2021. szept. 18. 17:25
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
69%

Ez nem cuki, hanem ciki.

Az én öcsém 12 éves volt, amikor megszületett a kislányom. Ha hamarabb észreveszi, hogy van a pelenkába valami, akkor egy szó nélkül kicseréli, utólag szokott szólni, hogy átcserélte a pelenkáját. De úgy, hogy soha nem kértem meg arra, hogy pelenkázza át. 2 hete volt olyan, hogy a kicsi felkelt, de nem sírt, csak fent volt. Észrevette, melegített neki tápszert, megetette meg átcserélte a pelenkáját. De úgy, hogy 13 éves, és nem is az ő gyereke. Na erre varrjál gombot!

Ha a 13 éves öcsém ilyeneket csinál, akkor szerinted mennyit foglalkozhat vele az apja?

Babusgatni, cirógatni, beszélni hozzá az alattunk lakó Icuka néni is szokott, drágám.

K.rva gyorsan csinálj valamit és kezdj a helyzeten javítani, mert a gyerekednek konkrétan nincsen apja, csak egy jelképes dísznövény, aki csak van.

Majd ha a gyereked összehányja a házat, mert hazahoz az oviból egy vírusos megbetegedést, és még a teát meg a vizet se fogja tudni magában tartani, majd akkor is cirógatni meg babusgatni fogja a gyereket? Vagy mi? Ilyen nincs, hogy alap dolgokat nem tud megcsinálni. Csak nem akarja, mert talált egy olyan nőt, aki főz, mos,takarít, és mert szólni méltóztat a saját gyermekéhez, még le is pippantja este.

Amúgy szerintem is ez a pelusozás szó gáz. A szopizáson is túltesz.

2021. szept. 19. 06:43
 32/47 anonim ***** válasza:
62%
Le lehet pontozni a két utolsó válaszadót, de igazuk van. Jól nézne már ki, hogy én nem veszem fel a gyereket pelenkázni, hanem csak babusgatom, cirógatom, és megvárom, amíg a párom haza nem jön, mert én ilyen módon vagyok cuki. A gyerek fenekét meg majd a kaka kieszi, de nem baj. Eszem megáll komolyan mondom....
2021. szept. 19. 08:09
 33/47 A kérdező kommentje:

30-as, de nagy bunkó vagy.

Már bocsi.

Nem néz hülyének. Megérezném ha hülyének néz. Én ismerem, nem a te férjed, hanem az enyém. Nem ezért írtam ki a kérdést, csak válaszokat vártam arra, amit fent látsz. Persze, majd az évzárójára is csak a szemetet viszi le...

Ha nem tetszik akkor miért válaszolsz? Szerintem egy kicsi babának pelusa van. Mielőtt szültem is használtam hasonló szavakat, így nem talált.

2021. szept. 19. 11:43
 34/47 A kérdező kommentje:

Csak nem akarja, mert talált egy olyan nőt, aki főz, mos,takarít, és mert szólni méltóztat a saját gyermekéhez, még le is pippantja este.

Nem tudok főzni igazán, mindig ő főz. És stb. Nem is annyira érdekel. Általában a komplexusos emberek próbálnak ilyen kitalált sztorikkal belergni a másikba.

2021. szept. 19. 11:45
 35/47 anonim ***** válasza:
72%

"Nem néz hülyének. Megérezném ha hülyének néz." - ma, 11:45

De tegnap még ezt írtad:

"Az enyém nem tud és nem is szokott, de mindig hősiesen kiviszi a kukába a végterméket XD."

De nem néz hülyének, hogy nem meri felemelni a babát, nemhogy tisztába rakni meg megfürdetni... Tényleg nem néz hülyének.

"Persze, majd az évzárójára is csak a szemetet viszi le..."

Hát ha továbbra is így marad, hogy a gyerekvállalásban csak annyit csinál, hogy gügyög meg cirógatja, akkor igen, a ballagásán is majd csak a kukát fogja levinni.

2021. szept. 19. 12:25
 36/47 A kérdező kommentje:

Bolond lyukból bolond szél fúj. Erre már csak ennyit lehet mondani.

Akkor nézne hülyének ha semmit sem csinálna itthon. Rengeteget segít. Ez nekem nem a hülyének nézés kategória. :)

Hagyjuk szerintem, értetlen vagy.

2021. szept. 19. 12:35
 37/47 anonim ***** válasza:
52%
Bolond lyukból bolond szél fúj. - "Fél tőle. Mármint picit a babától is."
2021. szept. 19. 12:37
 38/47 anonim ***** válasza:
58%

"de felemelés, öltöztetés, pelusozás stb...az olyan mumus. Inkább nekiáll kinyalni az egész házat.

Most elég rossz a pici pocakja és sokat sír"

Ha elég szerencséd lesz, talán nem hagy el téged a férjed, hogyha majd a hisztitől lesz "megszeppenve szegény".

2021. szept. 19. 12:39
 39/47 anonim ***** válasza:
69%
Inkább takarít, minthogy a gyerekét felvegye. Best father in year.
2021. szept. 19. 12:39
 40/47 anonim ***** válasza:

Azért egy peluscsere nem egy atomfizika...

A 9 éves öcsém is képes volt pelenkát cserélni a fiamon...

2021. szept. 19. 12:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!