Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tud a férjetek pelusozni?...

Tud a férjetek pelusozni? Szokott?

Figyelt kérdés
Az enyém nem tud és nem is szokott, de mindig hősiesen kiviszi a kukába a végterméket XD.
2021. szept. 18. 17:25
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
86%
Felnőtt ember. Nem időre van szüksége, hanem gyakorlásra. Szeppenve? Nem óvodás, és nem ő a gyerek. Mély levegő és csinálja! Ennyi a titok, nem a tutujgatás. Egy baba van itt és 2 felnőtt!
2021. szept. 18. 18:01
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Igen, vmikor el kell mennem vhova és akkor ő van a gyerekekkel. Amúgy az én párom is félt eleinte. Apás szülés volt és miután lefürdették a picit, a kezébe akarta adni a nővér, de nem merte megfogni. De nagyon hamar beletanult a dolgokba, már 1-2 hét után pelenkázott, fürdetett. Szerintem a rutin nem magától fog megjönni, minél többet kell csinálni.
2021. szept. 18. 18:11
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Elég jól beletanult, mivel visszakerültem a kórházba két hétre.
2021. szept. 18. 18:12
 14/47 A kérdező kommentje:

Oké, köszi a válaszokat.

Az enyém amúgy imádja cirógatni, beszélni hozzá, de felemelés, öltöztetés, pelusozás stb...az olyan mumus. Inkább nekiáll kinyalni az egész házat.

Most elég rossz a pici pocakja és sokat sír. Akor se tudja nagyon, hogy mit kezdjen vele. Mondjuk én sem mindig. Ettől még nagyon rendes férfi.

2021. szept. 18. 18:13
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan bátorisd, hogy ő is csinálhatná. Előbb utóbb úgyis sor kerül rá. Mi lesz akkor ha egyedül marad a gyerekkel és be💩, az nem maradhat bent mert kicsípi a popóját
2021. szept. 18. 18:17
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy 0ról kezdett, mint én, együtt tanultunk meg mindent
2021. szept. 18. 18:24
 17/47 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ne állítsuk be cukinak, ha apa nem veszi ki a részét a gyerekkel kapcsolatos kellemetlenebb munkákból. Őszintén te cirógatni szereted jobban a babát, vagy pelenkázni? Szerintem fontos hogy bevonjuk ezekbe a feladatokba is a férfiakat, mert minél inkább benne van a napi teendőkbe annál nagyobb önbizalma lesz és a gyerekhez is közel kerül. Mivel látszólag egy teljesen normális férfihoz mentél feleségül, ezért szerintem ezt is megtanulja, csak bátorításra van szüksége.
2021. szept. 18. 18:45
 18/47 A kérdező kommentje:

Nem ezt állítottam be cukinak, úgy az egész kérdést cukinak tartom, attól függetlenül, hogy az én férjem pelusozik-e. :)

Majd idővel bevonom, de ráerőltetni sem szeretnék mindent. Nekem amúgy az is nagy segítség, hogy mást megcsinál.

2021. szept. 18. 19:24
 19/47 anonim ***** válasza:
80%

Most nem erőlteted rá, akkor ott kapod magad, hogy 3 éve pelenkázol, ő meg levitte a szemetet és lent felejti magát 30 percre...

Na, akkor már nem lesz cuki.

2021. szept. 18. 20:13
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud pelenkázni? Ez nem agysebészet, a 7 éves gyerekem megcsinálná, ha 2x megmutatnám neki. Ahogy egy pár hetes kisbabát is képes volt az ölében tartani, amikor barátaink a kezébe adták.
2021. szept. 18. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!