Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tud a férjetek pelusozni?...

Tud a férjetek pelusozni? Szokott?

Figyelt kérdés
Az enyém nem tud és nem is szokott, de mindig hősiesen kiviszi a kukába a végterméket XD.
2021. szept. 18. 17:25
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Igen.
2021. szept. 18. 21:19
 22/47 anonim ***** válasza:
29%

Ha csak pisilt, azt könnyen átcserélem, szoktam is.

Ha kaki is van benne, akkor azért első körben megkérem az anyját. Ha ő éppen nagyon benne van valamiben, akkor persze azért megcsinálom.

2021. szept. 18. 21:31
 23/47 anonim ***** válasza:
72%
Tud, de az első pár hétben csak 1-2-szer próbálta, többször megnézte én hogy csinálom. Nagyon picike babánk lett és alig mert hozzányúlni. Viszont a háztartásban rengeteget segített. Nem is volt más segítségem rajta kívül. A pelus kukát is ő ürítette. Azt még most is, de már rutinosan cserél pelust is. Naponta kb.kétszer szokta, pl.reggel hogy én tudjak még aludni.
2021. szept. 18. 22:07
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Alap, hogy tud. Szép is lett volna, ha nem tudott volna, és kettőt nem lehetek odébb a gyerek mellől, mert ő nem nyúl hozzá.
2021. szept. 18. 23:01
 25/47 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, és téged ki "vont be" a baba ellátásában? Bocs, de ti mindketten a szülei vagytok, a férjed is. Nem neked kell őt bevonni, hanem együtt megtanulni ellátni a babátokat. Vagy nem tudom, mi lenne a ferjeddel, ha holnap megcsúszol és szilankosra töröd a karod és műteni kell? Akkor a férjed majd elvan annyival, hogy cirogatja a babát?
2021. szept. 18. 23:07
 26/47 anonim ***** válasza:
56%
Nem nem tud, nem akar.
2021. szept. 18. 23:48
 27/47 anonim ***** válasza:
63%
Kakit végesetben intézi, a többit megoldja, a fürdetés a kezdetek óta az övé.
2021. szept. 19. 00:07
 28/47 anonim ***** válasza:
85%

Ha az embernek van otthon egy babája, mégis hogy lehet nem tudni pelenkázni?

A kedvenc magyarázatom a témában egy régebbi kérdés alatt valahogy úgy hangzott, hogy "nem, mert a férjem túl nagy és erős és fél, hogy az erős, férfias kezével még ártana a babának..." 😂 És erre bólogatott vagy négy-öt hasonszőrű anyuka.

Női oldalról pedig komplexusos anyukákra jellemző, hogy kizárólag ők végeznek mindent a baba körül (és szoptatnak a ded 5 éves koráig), hogy halál komolyan gondolhassák, hogy az ő szerepük egy percre is nélkülözhetetlen, hiszen ezeket a feladatokat CSAK ŐK képesek ellátni.

2021. szept. 19. 00:32
 29/47 anonim ***** válasza:
77%
A kérdés egyáltalán nem cuki. A férjem tud pelenkázni, és fürdetni is. Nálunk is első baba, én is rettegtem ezektől, babagondozasi videóról tanultam meg mindent, de nincs választás, felnőtt emberek vagyunk, a gyereket el kell látni. Mikor hazamentünk odaállítottam a pelenkázó mellé, egyszer megmutattam hogy így kell, és legközelebb már egyedül is sikerült neki, mert akarta. Ha valaki nem akarja, persze hogy nyavajog, és ez nem cuki. A végterméket már az egyévesem is kiviszi a kukába. A fürdetés előtt megnéztük együtt a youtube videót, és hoppá, az is sikerült. Mi ilyen kis ügyes család vagyunk.
2021. szept. 19. 05:37
 30/47 anonim ***** válasza:
63%

Ez nem cuki, hanem undorító.

Teljesen hülyének néz a gyereked apja, de hát akit hülyére lehet venni... Majd a gyerek évzárójára se fog menni, majd akkor is kiviszi a szemetet, meg előtte cirógatja?

Ettől a "pelusozás" szótól meg borsódzik a hátam. Én értem, hogy most szültél, és minden szivárványos unikornis-puki, de nem lehetne, hogy normálisan beszélsz legalább itt gyakorin? Mennyi plusz időbe tellett volna leírni azt, hogy "A ti férjetek tudja tisztába tenni a gyereket? Szokta tisztába tenni?"

2021. szept. 19. 05:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!