Hogyan tovább, hagyjam megint pelusozni?
Figyelt kérdés
Múlt héten 2-3 napig fiam a wc-be pisilt. Esténként leszoktam vetkőztetni, hogy "szellőzzön" és egyik napról a másikra elindult a wc-hez. Már előtte 2 nappal észrevettem, hogy nem pisil annyit pelusba, mint előtte, hanem este a fürdésnél engedi ki. Ezek után jött a wc-be pisilés, viszont 3 napra elutaztunk, ahol nem tudtam levetkőztetni, mert nem volt olyan meleg. Megfázást meg nem akartam. Azóta viszont hallani sem akar a wc-ről, de a pedluról sem. Inkább tartja, majd vagy alvásnál tele lesz a pelus vagy este a kádba. Mit tegyek? Nem okoz valami kárt a kis veséjének, ha tartogatja? Volt olyan, hogy száraz pelust vettem le róla. Ja még annyit, hogy elég sokat iszik is ezek mellett.
Bocsi, ha nagyon hosszú voltam
2012. jan. 18. 23:08
2/2 A kérdező kommentje:
Hát reggel 9-től délig és délután 3-tól 5-6-ig (akkor szoktam levetkőztetni és néha becsurg, gondolom akkor már elég sok van neki...
2012. jan. 19. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!