20hónapos kislányom nagy nehezen elaludt, de úgy érzem "becsinált", nagyon büdi! Tisztába tegyem vagy hagyjam aludni?
Most komolyan nem tudom! Nagyon régóta nem kakált már be alvás közben,mindig reggel letudja,de ma nem jött össze.
Félek ha felkeltem már nem fog vissza aludni,így is mindig olyan nehezen alszik el,állandóan "harcolunk"!
Ez most komoly?
persze hogy cseréld le a pelust,észre sem fogja venni.Én minden éjjel amikor megyek aludni(kisfiam után 2-3 órával)kicserélem a pelusát hogy kényelmesebben aludjon.ÉSZRE SEM VESZI,pedig nadrág le-peluscsere-nadrág vissza!
Nem szabad órákig a kakiban hagyni,neked milyen érzés lenne kakiban aludni?
20 hónapos anyukája
Én is feltehettem volna ugyanezt a kérdést! :)
Nálunk is hasonló a helyzet!
Én nem keltetem fel, még sosem fordult ilyen elő, ha felébred akkor pelicsere, ezért nem keltem fel!
én tuti nem kelteném fel.
habár mindig rögtön pelenkát cserélünk ha kakil, de icic picinek volt olyan hogy éreztem mikor a kezembe altattam és már elalutt és nem cseréltem ki.
majd mikor felébredt jól bekentem.
ha öt zavarja tuti fel kel, az enyém szuperül elalszik, de ha egyszer felébred már nem alszik vissza.
jó azoknak akiknek nem ébred fel a gyereke.
ahogy írtam a lányom gyorsan gond nélkül elalszik, akár babakocsiban is, hangzavarban is.
na de ha egyszer felkelt akkor fent van és nem alszik vissza. ez vonatkozik éjszakára is. ha csak cumi kell vissza alszik, de ha egyszer felébred más miatt akkor órák mire vissza alszik, addig ott kell álljak, feküdjek az ágya mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!