Mikortól szárítottátok hajszárítóval gyereketek haját?3évesnek már lehet,ugye? Nem lesz baja a bőrének vagy a fülének?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 21:18
11/13 anonim válasza:
Én is szárítottam neki kicsiként, telente most is szárítom. Hajat szárítani lehet nekik, de leégetni felnőttét sem kellene!
Ha fogta a fülét, akkor gondolom nem tudsz rendesen hajat szárítani, forró lehetett szegénynek.. Az enyém sosem panaszkodott..
Ha nem tudod használni, magadon kísérletezd ki, ne a gyereken. Tuti trükk, ha a saját kezed rakod a levegő alá, ha téged éget, őt is fogja, és normális, hogy fáj neki.. Sok fodrász is bebambul, egy helyre fúj, és akkor nekem is fáj, mert ÉGET!
12/13 anonim válasza:
Soha nem száritotam hajszárítóval egyik gyerekem haját sem ,nincs is hajszáritom.de attól még ismerik hajszárított az uszodába mikor úszni jártak az iskolával volt hajszárító.
13/13 anonim válasza:
Már kb másfél évesen, ahogy már hosszabb volt a haja. Nem is jó ha vizes fejjel ül, meg szebb is neki ha meg lett szárítva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!