Mikortól szárítottátok hajszárítóval gyereketek haját?3évesnek már lehet,ugye? Nem lesz baja a bőrének vagy a fülének?
6 èves, sose szàritottam a hajàt szàrìtòval. Rövid hajù.
Nekem vàll alà èrő hajam van, azt se szàritom, nincs is vagy 10-15 ève hajszàrìtòm.
Nem is értem a kérdést. Az első pillanattól kezdve amikor vizes volt a haja.
Van esetleg valami új irányzat, hogy tilos hajat szárítani x honapos korig?
Persze nyilván egy baba esetén alacsonyabb fokozaton, alacsonyabb hőmérsékleten.
Nyugodtan száríthatod, nem lesz baja. :D
Hajszárító csak azért ajánlatos egy háztartásba, hogy a gyereknek legyen fogalma róla, hogy mi az. :D Van pár dolog, ami csak azért kell, hogy a gyerek ne legyen zavarban, hogy nem tudja, mi az. Ilyen pl. a vasaló, amire nálunk semmi szükség, vagy a partvis, seprő, hiszen van porszívó, nem lenne ezekre szükség amúgy. Sajtreszelő, meg még van pár ilyen ami csak azért kell, hogy a gyerek megtanulja, hogy mi az.
Fiamnak 2 hónaposan is szárítottam, hosszabb hajjal télen született, lányomnak 1,5 èvesen, akkor volt tél és akkora haja.
De előtte is szoktattuk..
Amikor nem
Muszáj nem használom egyébként a szàrítót, nem magas hőfokon, ha kell..
Egyiknek sem volt még fülgyulladása
Én sem értem a kérdést. Onnantól, hogy hosszabb lett a haja, már szárítottuk hajszárítóval. Annyi, hogy az én kislányom nem szereti a túl meleget, ezért hidegebb fokozatot használunk.
Nem értem, mire gondolsz akkor, amikor azt kérdezed, hogy árt-e a bőrének, fülének... Miért ártana?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!