1 db betadine hüvelykúp segít már valamennyit?
Figyelt kérdés
Úgy olvastam mindent kitakarít. Nagyon rossz tüneteim vannak. Most raktam fel egyet, estére már enyhulhetnek a tünetek?ma 15:24
1/3 A kérdező kommentje:
Rossz témakörbe írtam, bocsi😅 nem tudom hogy lehetne átrakni
ma 15:30
2/3 anonim 

válasza:

Este kell feltenni lefekves elott, hogy jol fel tudjon szivodni es ne uruljon ki mozgas hatasara ido elott, de nem tudom egy darab mennyit segit, hiszen a kura 7 napig tart.
De igy most lehet, hogy ertelme se volt.
3/3 A kérdező kommentje:
Kb 1 órája mióta felraktam fekszek, alig mozgok hogy ne folyjon ki, de fürdés után a biztonság kedvéért felrakok majd még egyet. Aztán bízok benne, hogy lesz javulás. 2 dobozzal van itthon, úgyhogy a 7 éjszaka biztos meglesz kúraszerűen
ma 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!