Kistesónak milyen nevet adnátok?
Sziasztok ! Második kislányomat várjuk a férjemmel de sajnos nem tudjuk még hogy mi legyen a neve. Ebben szeretnénk segítséget kérni!
Nekünk az eddigi befutó név az Evolet.
Nem ő tálalta ki, de miatta került előtérbe a név.
Amikor az ismerősöm adta a Zselyke nevet a gyerekének, még ritka névnek számított. Én pl. akkor hallottam először. Azóta az a ritka, ha nem hallom valahol.
De a Benett is egy celeb miatt lett felkapott.
Ez mindig is így volt. Ha a nép arcába tolnak egy nevet, akkor hamar felkapott lesz.
23 Ja ok es akkor ha felkapott nem lehet adni már?
Szegény Erzsébetek, Margitok az elmult 100 evben. Meg a Janosok, Sandorok, Istvanok.
#23 de lehet, de kár tagadni, hogy a felkapottsága miatt tetszett meg. Lehet észre sem vennéd a listában, ha nem hallanád lépten nyomon. Így hozzászokik a füled és elsőre furcsa név is megszokottá válik.
És igen, szegény Erzsébetek, Erzsik, Erzsikék, Böbék, Bözsik, Bözskék és ki tudja milyen becézés volt még, hogy meg tudják ojet különböztetni.
17#
Még mindig írom, hogy nem netcelebezem, búlvársajtózom.. Még facebookom sincs 😂
Bármilyen oldalt megnyitsz akaratlanul is ömlik a szalagcikk az arcodba. 🤷♀️
Ennyi.
Hiába nem tudja a környezeted kicsoda Hódi (amúgy én se azonkívűl, hogy annak a csúnya manusz exe? 😂) Mindenesetre neki köszönhető jelenleg, hogy hopp mindenki oda van érte. Kár tagadni.
Én a Vilma vagy a Rita nevet adnám. De nem hiszem, hogy ezzel ki vagy segítve.
Ha nektek az Evolet tetszik, akkor adjátok azt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!