Kistesónak milyen nevet adnátok?
Sziasztok ! Második kislányomat várjuk a férjemmel de sajnos nem tudjuk még hogy mi legyen a neve. Ebben szeretnénk segítséget kérni!
Nekünk az eddigi befutó név az Evolet.
10#
Bogaram ha Hódi nem adta volna a gyerekének ezt a nevet a kutyának eszébe se jutott volna,de kb senki nem is ismerné azokon kívűl akik megnézték anno a filmet - mint ahogy én is.
Celeb.. 😂 amúgy mindig jókat nevetek. Az össz tudásom a magyar "híressekről" amennyit napi szinten kéretlenül akarva,de én akaratlanul is a pofámba kapok ha megnyitok bármilyen hírportált.
ennyit erről.
Jaj istenem. Legalább lenne benned annyi, hogy nyíltan vállalod bakker, hogyha nincs Pamela senki nem adná ezt a nevet.
már csak azért is mert ezt a nevet anno kimondottan a filmhez kreálták.
"hogyha nincs Pamela senki nem adná ezt a nevet.
már csak azért is mert ezt a nevet anno kimondottan a filmhez kreálták."
De hallod, mondom, én és a környezetem egy jó nagy százaléka az sem tudja ki az a Hódi Pamela, azonkívül, hogy egy celeb. Én elhiszem, hogy neked ennyi az életed, a bulvársajtó, meg a TV2 bambulás, de nem minden más embernek az.
Én nekem az Evolet név, csak és kizárólag ebből a filmből ismerős, ahogy a legtöbb embernek is.
Hódi Pamela meg tőlünk lopta, mert az unokahúgom is Evolet, ráadásul 8 éves.
Az, hogy sokan nem ismerték a nevet, az egy dolog. Az meg a másik, hogy most mindenki úgy csinál, mintha a Pamela találta volna ki a nevet, holott ott volt az adható nevek listáján. Gondolom végigolvasták többször is, megtetszett nekik az Evolet, mert lehet Evinek becézni, és nem is olyan gyakori, mint az Evelin.
De ez egy anyakönyvezhető név. Azzal se lenne semmi baj, hogyha Pamelától hallotta volna először, megtetszett neki a név, jól áll a vezetéknévhez. Az lenne gáz, hogyha azért akarná adni, mert Pamela-fan, és Pamela is így nevezte el, így ő is úgy nevezi el a gyerekét.
Én is valakitől másoltam a fiam nevét, nem saját kútfőből találtam ki. Amikor a lányommal voltam várandós, és mentünk terhességi vizsgálatokra, akkor volt ott egy nő, aki kisfiút várt, és kb. mindig egyszerre voltunk bent a váróban. Nagyon lassan haladt a sor, a doktorúr is folyamatosan hol evett közbe, hol telefonált, így hát "összebarátkoztunk". Egyszer felmerült, hogy fiúnk vagy lányunk lesz. Ő fiút várt, én lányt. mondta, hogy Zalán lesz a neve (akkor még nem is volt ez a név Magyarországon gyakori, a naptárba se volt benne). Gondoltam magamba, de hülye egy név, de azért jó pofát vágtam hozzá. Aztán amikor fiam született, mi lett a neve? Zalán. És miért? Mert végül megtetszett nekem ez a név valahogy. Ennyi. És akkor én is másoltam, meg majmoltam azt a nőt, akinek már a haja színére se emlékszek, annyit tudok, hogy Margitnak vagy Marinak hívták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!