Volt aki megálmodta a terhességét?
Én a szülésem pontos napját is. Háromszor is. Csak az összeset lekéstem 😂Sose lettem terhes. Azt meg rendszeresen álmodtam, hogy terhes vagyok. Kivéve, amikor az voltam. Akkor egyszer se🤣
Nincs ebben semmi hókuszpókusz. Álmában mindenki az ébren történteket dolgozza fel. Akit a terhesség foglalkoztat, nagy eséllyel fog azzal álmodni.
Nekem egyébként 2 érdekesség van. Mindenkinek lánya volt a családban, ezért csak arra készültem. Kamasz korom óta megvolt a neve is. De amikor álmomban volt gyerekem, szinte mindig fiam volt. Fiam lett 😁 Illetve rengetegszer álmodtam, hogy sokkal fejlettebb a koránál a gyerekem. De ijesztően. Hogy pár hetesen mondatokban beszélt, meg ilyenek. Mit ad Isten, a valóságban is sokkal fejlettebb. Hónapokkal a korosztálya előtt jár. Szerencsére nem olyan durván, mint álmomban.
Mostanában, jóval szülés után álmodtam még egy furát. Szóltak a kórházban, hogy vissza kell mennem a műtőbe, mert elfelejtették kivenni a gyereket😂(Igazából is császárom volt, hosszas vajúdás után.) Mázli, hogy a valóságban nem felejtettek bent senkit🤣 De nagyon vicces volt. Nem értettem, hogy nem tűnt fel, hogy már rég megvolt a műtét és nincs nálam gyerek, de még durvább, hogy az orvosoknak se, hogy azért mentek , hogy kivegyék és nem tűnt fel, hogy nem vették. Elképzeltem a jelenetet, Hé, Gyula, te kivetted a gyereket? Nem, hát, azt hittem, te veszed ki. Basszus, akkor bent hagytuk!🤦🏽♀️🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!