Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt aki megálmodta a terhessé...

Volt aki megálmodta a terhességét?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy még biztos a megtermékenyülés előtt álmodott volna terhességgel kapcsolatban valamit. Első terhességemmel a pozitív teszt előtt azt álmodtam hogy terhes vagyok majd kiderült hogy valóban az voltam. Most viszont nincs esély rá még a ciklus elején vagyok de sűrűn álmodok terhességgel és annyira valóságosnak tűnik az egész, nagyon durva még miután felkelek fel kell fognom rendesen hogy nem vagyok terhes. Tudom kicsit ezoterikus kérdés is, van aki hisz benne és van aki nem de jelentheti ez azt, hogy körülöttem van már egy lélek és ha elkezdünk próbálkozni akkor egyből összejönne? Olvastam ilyet régebben, hogy megérzik néha az anyák mielőtt terhesek lesznek de lehet hülyeség😅
tegnap 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Én a szülésem pontos napját is. Háromszor is. Csak az összeset lekéstem 😂Sose lettem terhes. Azt meg rendszeresen álmodtam, hogy terhes vagyok. Kivéve, amikor az voltam. Akkor egyszer se🤣

Nincs ebben semmi hókuszpókusz. Álmában mindenki az ébren történteket dolgozza fel. Akit a terhesség foglalkoztat, nagy eséllyel fog azzal álmodni.

Nekem egyébként 2 érdekesség van. Mindenkinek lánya volt a családban, ezért csak arra készültem. Kamasz korom óta megvolt a neve is. De amikor álmomban volt gyerekem, szinte mindig fiam volt. Fiam lett 😁 Illetve rengetegszer álmodtam, hogy sokkal fejlettebb a koránál a gyerekem. De ijesztően. Hogy pár hetesen mondatokban beszélt, meg ilyenek. Mit ad Isten, a valóságban is sokkal fejlettebb. Hónapokkal a korosztálya előtt jár. Szerencsére nem olyan durván, mint álmomban.

Mostanában, jóval szülés után álmodtam még egy furát. Szóltak a kórházban, hogy vissza kell mennem a műtőbe, mert elfelejtették kivenni a gyereket😂(Igazából is császárom volt, hosszas vajúdás után.) Mázli, hogy a valóságban nem felejtettek bent senkit🤣 De nagyon vicces volt. Nem értettem, hogy nem tűnt fel, hogy már rég megvolt a műtét és nincs nálam gyerek, de még durvább, hogy az orvosoknak se, hogy azért mentek , hogy kivegyék és nem tűnt fel, hogy nem vették. Elképzeltem a jelenetet, Hé, Gyula, te kivetted a gyereket? Nem, hát, azt hittem, te veszed ki. Basszus, akkor bent hagytuk!🤦🏽‍♀️🤣

tegnap 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Édesanyám karácsonykor azzal fogadott, hogy azt álmodta nyár végén unokája lesz. Nem mertem még neki elmondani, hogy tényleg. ☺️ Habár az igazsághoz hozzátartozik elégé rá van kattanva a témára.
tegnap 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a fiam nevét álmodtam meg. Összeírtunk egy listát férjemmel milyen nevek tetszettek. Leszűkítettük 5re. Majd egyik éjjel álmomban beszélgettem a kisfiammal és akkor mondtam ki a nevét. Felkeltem, elmondtam páromnak, tetszett a név neki, felvettük a listára és végül az lett, mert annyora tetszett mindkettőnknek.
tegnap 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
79%
Én megálmodtam első gyereknél. Másodiknál nem.
tegnap 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!