Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők, pontosan miért vicces...

Szülők, pontosan miért vicces megtréfálni a gyereket?

Figyelt kérdés

Mindig azt mondják, hogy nincs humorérzékem, úgyhogy lehet velem van a baj.

Nézem a videókat, ahol megviccelik a gyereket. Például elhitetik a gyerekkel hogy láthatatlan, elhitetik vele hogy kap egy olyan ajándékot amire régóta vágyott, a dobozban meg tök más dolog van, stb. Aztán a gyerek elkezd sírni és a szülő röhög.

Ennek mi így az értelme? Nem az a megtréfálas lényege, hogy megnevettetjük a másikat? Vagy miért viccesek ezek a tréfák?

jan. 13. 06:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenfajta “tréfák” nem viccesek. Normális szülők nem is csinálnak ilyet.
jan. 13. 07:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Szerintem ezek nem viccesek.

S ráadásul ki is teszik a netre, hogy traumatizálják a gyereküket.

Alapvetően nincs bajom azzal, ha a szülő megtréfálja a gyerekét, ha azon a tréfán a gyerek is nevet, azokat a videókat én is megmosolygom.

De amikor vörös fejjel, remegve sírnak a gyerekek... ott legszívesebben megráznám a szülőt.

jan. 13. 08:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek csak bizonyos értelmi szintű szülőknél "viccesek".
jan. 13. 08:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

“ elhitetik vele hogy kap egy olyan ajándékot amire régóta vágyott, a dobozban meg tök más dolog van, stb. ”

Ez amúgy nagy g€ciség.

Az ellenkezője jó buli, tök más doboz, ami félrevezeti, közben pont az van benne, amit szeretne, olyat én is szoktam. De nem teszem ki ország-világnak.

A másik, ami felcsesz, pici előtt zabálja anyuka szándékosan a csokit, de akkora nem kaphat még, és azon röhögnek, hogy nyúlkál szerencsétlen gyerek, és nem adnak neki.

Ezt is minek videózni? Undorító…

jan. 13. 09:07
 5/7 anonim ***** válasza:
És ami ment az a grincses prank? Hogy a grincs elviszi a gyerekeket? Rosszul vagyok tőle, hogy létezhetnek ilyen szülők, akik szerint ez vicces….
jan. 13. 11:18
 6/7 babyboom567 ***** válasza:
89%

Gyűlölöm az ilyesmit felnőttek között is, de az meg bicskanyitogató, ha egy gyerekkel csinál ilyet valaki(főleg egy szülő,na őket agyon kéne rugdosni szerintem).

Az ilyen "viccek" nemhogy nem viccesek, de veszélyesek is.

Szerencsére az én környezetemben nincsenek ilyen agyatlan bar..mok.

jan. 13. 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ezeken felnőttként is felháborodok, és szánt szándékkal olyan atmoszférát is teremtek, hogy egy életre elvegyem a kedvét annak, aki bepróbálkozott. Nem, ezek messze nem vicces dolgok, és meggyőződésem, hogy az amúgy igen gyenge humorszékű emberek csinálnak ilyet.
jan. 16. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!