Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők, pontosan miért vicces...

Szülők, pontosan miért vicces megtréfálni a gyereket?

Figyelt kérdés

Mindig azt mondják, hogy nincs humorérzékem, úgyhogy lehet velem van a baj.

Nézem a videókat, ahol megviccelik a gyereket. Például elhitetik a gyerekkel hogy láthatatlan, elhitetik vele hogy kap egy olyan ajándékot amire régóta vágyott, a dobozban meg tök más dolog van, stb. Aztán a gyerek elkezd sírni és a szülő röhög.

Ennek mi így az értelme? Nem az a megtréfálas lényege, hogy megnevettetjük a másikat? Vagy miért viccesek ezek a tréfák?

ma 06:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenfajta “tréfák” nem viccesek. Normális szülők nem is csinálnak ilyet.
ma 07:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Szerintem ezek nem viccesek.

S ráadásul ki is teszik a netre, hogy traumatizálják a gyereküket.

Alapvetően nincs bajom azzal, ha a szülő megtréfálja a gyerekét, ha azon a tréfán a gyerek is nevet, azokat a videókat én is megmosolygom.

De amikor vörös fejjel, remegve sírnak a gyerekek... ott legszívesebben megráznám a szülőt.

ma 08:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezek csak bizonyos értelmi szintű szülőknél "viccesek".
ma 08:51
 4/4 anonim ***** válasza:

“ elhitetik vele hogy kap egy olyan ajándékot amire régóta vágyott, a dobozban meg tök más dolog van, stb. ”

Ez amúgy nagy g€ciség.

Az ellenkezője jó buli, tök más doboz, ami félrevezeti, közben pont az van benne, amit szeretne, olyat én is szoktam. De nem teszem ki ország-világnak.

A másik, ami felcsesz, pici előtt zabálja anyuka szándékosan a csokit, de akkora nem kaphat még, és azon röhögnek, hogy nyúlkál szerencsétlen gyerek, és nem adnak neki.

Ezt is minek videózni? Undorító…

ma 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!