Milyen bugyuta keresztneveket ismertek?
Figyelt kérdés
Pl.: Tasziló, Huba, Boborján, Nusi, Töhötöm, Denton2022. júl. 16. 10:12
1/26 anonim válasza:
Át kell futni a listákat mindkét nemnél. Akad dögivel, felsorolni sem lehetne, mert annyi abszurd van.
2/26 anonim válasza:
Kinek mi.
Nekem pl a Bendegúz és a Bertalan is az...
3/26 anonim válasza:
Éva, Fanni, Kitti, Virág
Bence, Áron, Péter
4/26 anonim válasza:
Bendegúz. Nekem ez a legrosszabb.
6/26 anonim válasza:
Ismerőséknél két kis ikerfiú, az egyiket Mirkónak, a másikat Márkónak keresztelték. Szegénykék, mint kés kis mesefigura, pl. Lolka és Bolka... Ilyenkor nem tudok másra gondolni, hogy vagy anyukának nagyon fájt a szülés, vagy apuka nem örült annyira a gyermekáldásnak... nem tudom...
Külön-külön amúgy talán nem lenne velük baj, de ikreknél??? Ááá...
7/26 anonim válasza:
Kinek mi. Most várjuk a fiunkat, aki Bendegúz lesz. Szerintünk nem bugyuta. 😊❤️
8/26 anonim válasza:
Engem ezek az új celebnevek taszítanak, mint pl Medox, Nátán, Miron.... 😵
10/26 anonim válasza:
Mi férjemmel az "Amondó" néven néztünk nagyot. Érted, bemutatkozik, hogy "Amondó vagyok..."
A másik az "Ágas" de lehet, hogy csak mert azonnal a Harry Potterre asszociálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!