Milyen bugyuta keresztneveket ismertek?
Figyelt kérdés
Pl.: Tasziló, Huba, Boborján, Nusi, Töhötöm, Denton2022. júl. 16. 10:12
21/26 anonim válasza:
Nadin - amivel amúgy nem lenne semmi baj külföldön (Nadine alakban), de itthon elég hülyén hangzik. Főleg, hogy természetesen affektálva, nyílt á-val “Nádinkának” kell szólítani.
22/26 anonim válasza:
Baltazár, Bekény, Zara, Mia, Melodi, Lara, Málna, Medox, Keán, Lolita, Zénó, Teofil, Brendon, Brájen, Rovéna, Dzsasztin, Pintyőke, Dzsúlió, Kajetán, Agrippina, Leokádia, Zöldike, Pompónia, Szörényke, Őzike, Orlandó, Delfína, Eugénia, Fahéj, Gyopárka, Euszták, Manó és még lehetne sorolni, a lista szinte végtelen.
23/26 B2man válasza:
Megnéztem az egyes linkjét. Férfinévként találtam egy olyat, ami már hihetlen: Cví! Ez mindent visz...
24/26 A kérdező kommentje:
Cví xD
Nagyon jók :D köszi. Hatalmas...
Bence, mindenki kedvence :) De ja, a divatnevek érdekesek. Larion, Szulamit, Anne.
2022. júl. 18. 08:59
25/26 anonim válasza:
3. válaszoló érdekes, neki úgy látszik a normálisabb nevek a bugyuták. :D
Részemről az ilyen Banánvirág meg az ételnevek, pl. Málna, Fahéj... Meg hát írtak elég eszement nevet már előttem, de pl. Zenóbia, ezt nem is írták.
Nekem az Elizabet és a hasonló külföldi névből honosítottak is eléggé ez a kategória. Zseraldin, Zsáklin stb. Meg az ilyen névösszetételek, hogy Annasára, Annavirág, Lizabella stb.
Akit tényleg ismertem: volt egy Napsugár meg egy Csillag nevű futó ismerősöm. Ill. egy másik ismerős kislánya Elina és találkoztam egy Rozinával is.
26/26 A kérdező kommentje:
25-ös, én ismerek egy "Vezetéknév" Csillag Virág nevű hölgyet, hogy tetézzük ^-^ :D
2022. júl. 18. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!