Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen bugyuta keresztneveket...

Milyen bugyuta keresztneveket ismertek?

Figyelt kérdés
Pl.: Tasziló, Huba, Boborján, Nusi, Töhötöm, Denton

2022. júl. 16. 10:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%

Igazából ahogy végignézem az adható neveket, a 80% valami bődületes baromság, amit még nem is hallottam. És itt most még csak nem is az egyéni preferenciáimról van szó, mert bár nekem sem tetszik pl a Bendegúz vagy a Medox, de ezekről legalább tudom, hogy nevek.

De ha pl csak megnyitom az egyes linkjét, a fiú nevek úgy kezdődnek, hogy Aba, Abád, Abbás, Abdiás. Ez az első négy név, és már teljesen wtf az egész. És a lista jelentős részét az ilyenek teszik ki.

2022. júl. 16. 11:43
 12/26 anonim ***** válasza:
40%
Ezért jó ha jóskának hívják a gyereket.
2022. júl. 16. 12:08
 13/26 anonim ***** válasza:
93%
Hát én inkább lennék József, mint Abbás.
2022. júl. 16. 12:19
 14/26 anonim ***** válasza:
98%
Medox, Brendon, Nalani, Nara, Havaska, Csendike, Eperke, Mandula
2022. júl. 16. 12:25
 15/26 anonim ***** válasza:
98%

Ájlin: amúgy szép,de így leírva bugyutának hat.

Kara: elsőnek azt hittem lány,de igazából fiú név.

Kohen/Kolen: szerintem ezek is furán hatnak Magyarországon.

2022. júl. 16. 12:27
 16/26 anonim ***** válasza:
86%
11-es válaszíró! És ezek csak a jelenleg is adható, és csak magyar keresztnevek. De ennél vannak furább nevek is, ami sajnos Magyarországon jelenleg nem adhatóak, de sok külföldi országokban viszont igen. Engem például ki ráz a hideg a következő fiú nevektől is: Bjørnar, Jørgen. Vagy a női nevek közül: Ovidia. De ezen kereszt nevek egyenlőre még Magyarországon szerencsére nem is adhatóak.
2022. júl. 16. 12:37
 17/26 B2man ***** válasza:
100%
Felhőcske, Napsugár! Tréfa rész: Latrina, Anesztézia.
2022. júl. 16. 12:44
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Mordeháj, Hiláriusz, Gópál, Melkisédek, Ulpián, Ildefonz, Jukundusz, Krizosztom, Góvardhan, Kovrat, Fridolin, Bagamér, Naróttama
2022. júl. 16. 13:50
 19/26 anonim ***** válasza:
90%
Bugyuta? Nemrég belefutottam egy ógörög hőscsaládba(fehérek), Leonidász meg Herkules, meg Akilleusz(nemtudom, hogyan magyarosították), de ismerek Tádét is. A Tádénál nincs rosszabb név szerintem.
2022. júl. 16. 15:02
 20/26 anonim ***** válasza:
85%
Hát van egypár, de elsősorban a Medox és hasonló divat nevek, na meg a Bence, nem is értem, mi tetszik sokaknak benne.
2022. júl. 16. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!