Milyen bugyuta keresztneveket ismertek?
Figyelt kérdés
Pl.: Tasziló, Huba, Boborján, Nusi, Töhötöm, Denton2022. júl. 16. 10:12
11/26 anonim válasza:
Igazából ahogy végignézem az adható neveket, a 80% valami bődületes baromság, amit még nem is hallottam. És itt most még csak nem is az egyéni preferenciáimról van szó, mert bár nekem sem tetszik pl a Bendegúz vagy a Medox, de ezekről legalább tudom, hogy nevek.
De ha pl csak megnyitom az egyes linkjét, a fiú nevek úgy kezdődnek, hogy Aba, Abád, Abbás, Abdiás. Ez az első négy név, és már teljesen wtf az egész. És a lista jelentős részét az ilyenek teszik ki.
12/26 anonim válasza:
Ezért jó ha jóskának hívják a gyereket.
13/26 anonim válasza:
Hát én inkább lennék József, mint Abbás.
14/26 anonim válasza:
Medox, Brendon, Nalani, Nara, Havaska, Csendike, Eperke, Mandula
15/26 anonim válasza:
Ájlin: amúgy szép,de így leírva bugyutának hat.
Kara: elsőnek azt hittem lány,de igazából fiú név.
Kohen/Kolen: szerintem ezek is furán hatnak Magyarországon.
16/26 anonim válasza:
11-es válaszíró! És ezek csak a jelenleg is adható, és csak magyar keresztnevek. De ennél vannak furább nevek is, ami sajnos Magyarországon jelenleg nem adhatóak, de sok külföldi országokban viszont igen. Engem például ki ráz a hideg a következő fiú nevektől is: Bjørnar, Jørgen. Vagy a női nevek közül: Ovidia. De ezen kereszt nevek egyenlőre még Magyarországon szerencsére nem is adhatóak.
17/26 B2man válasza:
Felhőcske, Napsugár! Tréfa rész: Latrina, Anesztézia.
18/26 anonim válasza:
Mordeháj, Hiláriusz, Gópál, Melkisédek, Ulpián, Ildefonz, Jukundusz, Krizosztom, Góvardhan, Kovrat, Fridolin, Bagamér, Naróttama
19/26 anonim válasza:
Bugyuta? Nemrég belefutottam egy ógörög hőscsaládba(fehérek), Leonidász meg Herkules, meg Akilleusz(nemtudom, hogyan magyarosították), de ismerek Tádét is. A Tádénál nincs rosszabb név szerintem.
20/26 anonim válasza:
Hát van egypár, de elsősorban a Medox és hasonló divat nevek, na meg a Bence, nem is értem, mi tetszik sokaknak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!