Az hülyén hangzik, ha a gyerekemet mindkét keresztnevén hívom? Ismertek még olyat, akinek mind a kettő nevét használják?
Őszintén szólva nekem igen, elég hülyén hangzik.
Bár van ettől rosszabb is.
Amikor hallom hogy a szülő emelt hangon 40x ismétli el a gyerek teljes nevét egy teljesen egyszerű hétköznapi helyzetben is.
De ezzel te be törődj,ha neked ez így jó.
Én is mindkét nevén hívom a lányomat, oviban is van két másik gyerkőc akit így szólítanak, és baráti társaságban is van.
Nem olyan ritka ez.
Én eleve nem találom jónak azt, hogy több nevet adjunk egy gyereknek. Nekem is kettő van, az egyiket sosem használom, csakis hovatalos helyeken, akkor meg hát minek van? 💁
Duplán hívni nekem sem egy szimpatikus dolog, de van aki MisiLacizza a fiát, hát egészségére. Ha őt nem zavarja, én nem állok ennek az útjába.
Szerintem tök jó
Nekem Réka Panna ismerősöm van, miatta majdnem így adam a lányomnak.. nekem nagyon tetszik egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!