Megfelelő keresztnév? Lakatos vezetéknévhez!?
Figyelt kérdés
Fiú neveket tudnátok írni, hátha van közte olyan ami még nekünk nem jutott eszünkbe!? Igazából még egyáltalán semmi nem fogott meg, talán a Medox!?2022. márc. 9. 12:57
2/26 anonim válasza:
Itt megtalalod mindegyik fiu keresztnevet, amit anyakonyveztetni tudtok 2022. marcius elsejetol:
3/26 anonim válasza:
Gyönyörű. Illik a vezetéknévhez.
4/26 anonim válasza:
Rikárdó, Álehándró, Aranyfux, Béjemwé.
6/26 anonim válasza:
Brendon, Húlió, Rikárdó, Ronáldinnyó
7/26 anonim válasza:
Úgy nehéz, hogy nincs irányvonal🙄 Azért nem mindegy, hogy a klasszikusabb István és társai a nyerők, vagy a Brájen típusú nevek, bár a Medoxból ítélve gyanítom inkább az utóbbi. Mondjuk szerintem régen rossz úgy nevet keresni, hogy “ami még nem jutott eszünkbe”, általában az ilyenekből szokott kisülni az, hogy a gyerek jó eséllyel szégyelli majd kimondani a nevét, olyan különlegesre sikerül.
8/26 anonim válasza:
Kislányom osztálytársának a kisöccse Lakatos Péter lett.
Szerintem ehhez a vezetéknévhez érdemes egy "klasszikus" örökzöld nevet választani, ami ellensúlyozza ezt az előítéletekkel teli vezetéknevet.
10/26 A kérdező kommentje:
27 hetes kismama vagyok nem pedig troll! Pont, hogy a Brájen és társai meg amit már itt ellőttek nem jöhet szóba! Nem gondoltam, hogy ebben a kérdéskörben is vannak ilyenek! Köszönöm azért őket is! Minden jót!
2022. márc. 9. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!