Szabó vezetéknévhez melyik keresztnév lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 17:23
A kérdező szavazást indított:
Bítia
Melissza
Zina
Tekla
Niké
Bereniké
Nikol
45 szavazat
1/18 anonim válasza:
Más alternatíva esetleg? Amivel mondjuk nem szúrsz ki a gyerekkel?
3/18 anonim válasza:
Aranyka
Britni
Csinyere
Dzsindzser
Evetke
Főbe
Gesztenye
Hürrem
Ividő
Jádránka
Kimberli
Lupitá
Móhini
Nenszi
Nyeste
Orália
Őzike
Pólika
Ripszima
Sakira
Szangítá
Triniti
Úna
Ünige
Vetúria
Xenodiké
Zomilla
Zsadányka
5/18 anonim válasza:
Nekem a Niké tetszik mint név, de nem illik nagyon a Szabóhoz. Megjegyzem fura az ízlésed. Tekla 🤨 Zina, Bítia 😳
Volt Bereniké iskolatársam nem szólta meg senki, esetleg az, és lehet Nikének becézni.
6/18 anonim válasza:
Tekla szerintem a legkevésbé tájidegen.
7/18 anonim válasza:
Oké, hogy a Szabó tucatnév, de attól nem lesz különleges, hogy ennyire fura nevet adtok mellé. Sőt... Szerintem az ilyen hétköznapi családnév mellé nem is illik, egy ennyire extravagáns keresztnév.
8/18 anonim válasza:
Hu ez egyik sem tetszik, ez ritka hogy ilyen sokbol mindegyik furcsa legyen. Talán a Zina még ami elmegy de nem illik a Szabohoz. Ilyen gyakori vezetéknév mellé tényleg illik valami kicsit ritkább keresztnev, de ezek valahogy tulzoak.
9/18 anonim válasza:
Én is Szabó családba házasodtak, ott előszedték a régi szép neveket. Így van a családba egy Szabó Matilda(ez a kedvencem, és Tildi a becézése)
Szabó Evelin.
Nekem nagy vágyam a Szabó Éda.
10/18 anonim válasza:
Hat nem tudtam valasztani,nagyon rossz mind. Nekem egy Szabó Barnabásom van. Imadom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!