Megfelelő keresztnév? Lakatos vezetéknévhez!?
Figyelt kérdés
Fiú neveket tudnátok írni, hátha van közte olyan ami még nekünk nem jutott eszünkbe!? Igazából még egyáltalán semmi nem fogott meg, talán a Medox!?2022. márc. 9. 12:57
12/26 anonim válasza:
Ha nem vagy troll, akkor meg beutod MTA nevek listaja, es tadam ott az osszes anyakonyvezheto nev. Kevesebb idobe telt volna mint kiirni ezt a kerdest.
13/26 anonim válasza:
7-es vagyok. Kérdező, azt azért vedd figyelembe, hogy a példádban szereplő Medox is elég “újhullámos”. Most ha azt írom, hogy amúgy a Lakatoshoz jobb a Miklós, Milos, de még a Milán is, ezek biztosan nem olyan nevek, amik eddig nem jöttek veled szembe. Amúgy a vezetéknév nem olyan bonyolult, stb, nem igazán lehet mellélőni ilyen értelemben (jó, az S-Sz betűvel kezdődő keresztnév nem igazán szerencsés), szóval elég sok minden illik hozzá úgymond. Amik hirtelen eszembe jutottak: Ádám, András, Dávid, Márk/Márkó, Levente, a fent említett három név, Nándor. Nekem személy szerint tetszik a Lukács is, bár kicsit szokatlanabb, illetve a Mihály is (a becézése, mint Misi, Misu aranyos egy kisfiúnak, de később sem vállalhatatlan).
17/26 anonim válasza:
Mivel a Lakatos klasszikus viccbeli roma név, ezért valami hagyományos, semmiképp nem kirívó nevét adnék neki.
A Lakatos Medox kb egy cigány vicc főszereplőjéhez illik.
Másik vezetéknév nem jöhet szóba? Mert amit elbír egy Kovács vagy egy Nagy, az a Lakatoshoz már oltári kicseszés (igen, a Medox is ilyen).
19/26 anonim válasza:
Lakatos Gergő
Lakatos Kende
Lakatos László
Lakatos Kornél
20/26 anonim válasza:
A modernebb neveket inkább hanyagolnám, mert sajnos tényleg cigányos.
Lakatos Dominik
Lakatos Olivér
Lakatos Richárd
Lakatos Benjámin
Szerintem ezek passzolnak és nem is öreges, nem is gáz.
És ami szerintem abszolút passzol, de az író miatt necces, az a Lakatos Levente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!