Bende névről mi a véleményetek? Bende Dénes lenne a kis herceg <3
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 23:21
61/72 anonim válasza:
Jajj de szep, nagyon jol döntöttetek. Es akkor Zéti lesz vagy igy is a Bendét fogjatok hasznalni?:)
62/72 A kérdező kommentje:
Zéti lesz :)
2021. aug. 22. 16:09
64/72 anonim válasza:
A Bende Dénes túl sok.
Amúgy, ismerősömnek 8 -10 éve született Bende nevű gyereke, szóval nem a kérdező az egyetlen, akinek tetszik.
65/72 anonim válasza:
Én NAGYON meg voltam lepve itt az egy véleményen lévő (és egyébként igen sok rosszindulatú) válaszokon. Nekem ugyanis tetszett a Bende Dénes név, főleg a Bende, ismerek is ilyen névvel kisfiúkat. Erre adtok egy z-vel végződő vezetéknévhez egy z-vel kezdődő keresztnevet.🤦 Na ezt aztán tuti mindenhol elértik majd! De ki van emelve a kérdés, úgyhogy valószínűleg még azért filóztok...
66/72 Andi80018 válasza:
Maximum Dénes Bendegúz. Az előzőnek rossz a csengése.
67/72 anonim válasza:
A Dénes oké, de a Bende objektíven ocsmány név, szülőként utálnom kellene a gyerekemet ahhoz, hogy ilyen rettenetes nevet adjak neki. Mind a Bence, mind a Benedek ezerszer jobb nevek. A keresztnevében a z pedig úgy is c-vel ejtendő, semmi gond nincs a Zéténnyel.
68/72 anonim válasza:
67-es ezt ugye nem gondolod komolyan!? Ízlések és pofonok... még nem hallottad? Hogy lehet valaki ennyire nem elfogadó? A c-s ejtés is eszembe jutott, de úgy is nyelvtörő a cZ szerintem.
69/72 anonim válasza:
Olvasd vissza a hsz.-eket, rajtad kívül senki nem találta szépnek a Bendét. De hallottam, bár ez inkább ízlésficam...
70/72 A kérdező kommentje:
Sulc-nak kell ejteni
2021. aug. 28. 19:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!