Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bende névről mi a véleményetek...

Bende névről mi a véleményetek? Bende Dénes lenne a kis herceg <3

Figyelt kérdés

2021. aug. 18. 23:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
75%
Az álszentnél nincs undorítóbb. 😀 Nincs ebben semmi rosszindulat, a gyerekek kegyetlenek, sz.rrá fogják oltani egy olyan ízléstelen névvel, mint a BenDEDÉnes. Persze, nem a szülőnek lesz sz.r miatta, a lényeg, hogy az ő akarata teljesülhetett a gyerek kontójára. Aztán sok ilyen szülő vérig sértődik, ha a gyereke felnőttként nevet cserél. Amúgy inkább tanulj meg helyesen írni, és nem kell a kifogás, hogy telóról vagy, mert én is, és attól még ügyelek rá!
2021. aug. 19. 11:28
 32/72 anonim ***** válasza:
10%

Ne haragudj mar, de te elolvastad mit irtam? Ha nem, akkor ide irom. "Denes Bende nem tetszene?"

Azt,hogy rosszindulatuk az emberek ezt nem erre irtam,de gondolom nem esett le. Szerinten undorito,amikor azért tamadnak valakit,mert azt irja,hogy kis herceg. Es? Akkor hivja igy, a kerdes nem is erre iranyult. Meg a hasonló tobbi ilyen komment, aminek semmi koze a kérdéshez.

Megegyszer leirom, en is azt irtam, hogy szerintem egyben nem hangzik jol, ezert meg lehetne forditani.

Azt meg nagyon koszi, hogy figyelsz a helyesirasomra, de nem kell, tudok irni, ne aggodj.

2021. aug. 19. 13:00
 33/72 anonim ***** válasza:
20%
Akkor legközelebb tedd egyértelművé! Undorítózni, rosszindulatúzni kezdtél kollektíven, nem célzottan. A kis hercegezésre én nem is reagáltam, de ez a BenDEDÉnes azért elég nagy teher lehet a gyereken, a dadogás és a dedó miatt. De mindegy is, a kérdés szerintem kamu lesz, eleve nem reagál a kérdező semmire érdemben, csak piszlicsáré, teljesen lényegtelen dolgokra reflektál (kis hercegezés, vőlegényezés), egy normális anyát nem ezek a totál érdektelen részletek izgatnák, hanem az, hogy olyan nevet adjon a gyereknek, amivel nem lesz neki kész rémálom az iskola.
2021. aug. 19. 13:16
 34/72 anonim ***** válasza:
42%
Ez mostanában valami hülye név verseny? Bende? Benett? Komolyan? Adjatok normális nevet a gyereknek.
2021. aug. 19. 13:51
 35/72 A kérdező kommentje:
#34 milyen jó, hogy a te neved tökéletes igaz? Nem passzióból van ennyi név...
2021. aug. 19. 15:17
 36/72 anonim ***** válasza:
28%
Látom, továbbra is ignorálod az ép vitát, csak a piszlicsáré dolgokon lovagolsz. Erősíti a sejtésem, hogy kamu az egész, vagy ha nem, akkor már előre szivatod a saját gyereked. Szegény BenDEDÉ...
2021. aug. 19. 15:31
 37/72 anonim ***** válasza:
60%
Fú te aztan nem tudod rahagyni ezt a BenDEDÉ-zest, minden egyes kommentedben csak ezt tudod irni. Szerintem most mar chill, csinálj valami mást ehelyett:)
2021. aug. 19. 18:06
 38/72 anonim ***** válasza:
31%
Na még az osztálytársaktól mit fog kapni, ők mennyire nem fogják tudni abbahagyni. Egyébként nem csak ezt tudtam írni, de ezek szerint azt már nem tudtad értelmezni okoskám. 😀 Lehet, te vagy a BenDEDÉs kérdező másik nick-ről. 🤣
2021. aug. 19. 18:16
 39/72 anonim ***** válasza:
42%

Latom, te sem tudtad ertelmezni, amit en irtam, de semmi gond. Kezdve egyebkent ott, hogy azt irtam, mennyi rosszindulatu ember van itt es kb rogton nekem tamadtal, mikozben azt se tudtad mire írom. Megis magadra vetted. Tudod, ha nem irtal volna semmi rosszindulatut, akkor nem erdekelt volna a kommentem, szoval nyilvanvalo, hogy nem vagy te olyan szent, mint aminek itt beallitod magad.

Egyebkent meg tultargyaltad ezt a Bende Denes témát szerintem, leirtad a velemenyed egyszer, eleg is volt.

Es nem, nem a kérdező vagyok másik felhasznaloval, de neked lehet mondani akarmit,hiszel amit akarsz. Aztan remelem,hogy rendeződnek a dolgaid az eletedben, mert ugy latszik az irasodbol, hogy van valami ami nyomja a lelked.

2021. aug. 19. 22:44
 40/72 anonim ***** válasza:
28%
Ki a f mondta, hogy szentnek állítom be magam? 😀 A másik, nem, nem vagyok gondolatolvasó, nem is kell annak lennem, te jelentetted ki, hogy rosszindulatú, undorító emberek vannak itt. A te dolgod lett volna kijelenteni, kire is gondolsz pontosan... Tudod, az egyértelmű kommunikáció fontossága. A kamu pszichologizálás is gáz részedről, egyszerűen csak gáz a kérdező a kamu kérdésével együtt. A Bendedét meg annyiszor írom le, ahányszor csak akarom, szólásszabadság van.
2021. aug. 19. 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!