Bende névről mi a véleményetek? Bende Dénes lenne a kis herceg <3
Ne haragudj mar, de te elolvastad mit irtam? Ha nem, akkor ide irom. "Denes Bende nem tetszene?"
Azt,hogy rosszindulatuk az emberek ezt nem erre irtam,de gondolom nem esett le. Szerinten undorito,amikor azért tamadnak valakit,mert azt irja,hogy kis herceg. Es? Akkor hivja igy, a kerdes nem is erre iranyult. Meg a hasonló tobbi ilyen komment, aminek semmi koze a kérdéshez.
Megegyszer leirom, en is azt irtam, hogy szerintem egyben nem hangzik jol, ezert meg lehetne forditani.
Azt meg nagyon koszi, hogy figyelsz a helyesirasomra, de nem kell, tudok irni, ne aggodj.
Latom, te sem tudtad ertelmezni, amit en irtam, de semmi gond. Kezdve egyebkent ott, hogy azt irtam, mennyi rosszindulatu ember van itt es kb rogton nekem tamadtal, mikozben azt se tudtad mire írom. Megis magadra vetted. Tudod, ha nem irtal volna semmi rosszindulatut, akkor nem erdekelt volna a kommentem, szoval nyilvanvalo, hogy nem vagy te olyan szent, mint aminek itt beallitod magad.
Egyebkent meg tultargyaltad ezt a Bende Denes témát szerintem, leirtad a velemenyed egyszer, eleg is volt.
Es nem, nem a kérdező vagyok másik felhasznaloval, de neked lehet mondani akarmit,hiszel amit akarsz. Aztan remelem,hogy rendeződnek a dolgaid az eletedben, mert ugy latszik az irasodbol, hogy van valami ami nyomja a lelked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!