Bende névről mi a véleményetek? Bende Dénes lenne a kis herceg <3
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 23:21
51/72 anonim válasza:
Talán mert nincs még iskola, és unod már a szünetet. :)
Amúgy korábban már le lett írva, mivel buktál le. Ez gyenge lett, legközelebb ügyelj rá, hogy ne legyen ennyire átlátszó.
52/72 anonim válasza:
Mivel bukott le? En nem olvastam ilyet, de full komolyan kerdezem. Szerintem amugy tuti te unatkozol utolso, mert irtal mar vagy 40 kommentet😂
53/72 anonim válasza:
Persze, mert az egész GYK csak belőlem áll és csak én írtam ide egyedül. :) Fentebb már le lett írva, hogy hol. Ha nem olvastad, akkor ne hazudj, vagy ha olvastad de nem tudod felfogni, akkor tanulj meg szöveget értelmezni!
54/72 anonim válasza:
Azert kerdeztem, mert nem olvastam vegig mind az 50 kommentet. Amit meg elolvastam, abban nem olvastam ilyet. De köszi a kedvesseget:)
55/72 anonim válasza:
Nem olvastad végig, de kijelented, hogy írtam 40 kommentet már. 🤣 Olvasni meg értelmezni nem fogok tudni helyetted. Amúgy szívesen! 😀
56/72 A kérdező kommentje:
Jajj de jól szórakoztok😅
2021. aug. 22. 07:40
57/72 A kérdező kommentje:
Egyébként ma reggel megszületett a végleges név😇 (reméljük😅)
2021. aug. 22. 09:12
58/72 anonim válasza:
Tenyleg?Es elarulod mi lesz az??
60/72 A kérdező kommentje:
Zétény Benedek💙🙏🏻
2021. aug. 22. 12:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!