Bende névről mi a véleményetek? Bende Dénes lenne a kis herceg <3
Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 23:21
11/72 anonim válasza:
A Bende meg olyan bendős. Akármilyen gyakori, szerintem is akkor inkább már a Bence.
12/72 anonim válasza:
A Bendéről a bendő jut eszembe. :(
13/72 A kérdező kommentje:
#9 igen, Bendinek becéznénk. A Bence egyáltalán nem szimpatikus nekünk
2021. aug. 19. 01:12
14/72 anonim válasza:
Nem adnám ezt a párosítást, helyette inkább Benedek Dénes lenne, ha már ilyesmihez ragaszkodsz. Tényleg olyan, mintha a második vezetékneve lenne, így várható, hogy sokan a Dénessel szólítják majd meg. Ha nem a Dénest akarod használni, ne add neki vagy válassz egyértelműbb keresztnevet mellé.
15/72 anonim válasza:
Milyyen lesz ha felnő és itt megtalálja a kérdések között a nevét..
16/72 anonim válasza:
Fiam Bendegúz. Sokan becéznék Bendének, amitől égnek áll a hajam. Ebben a formában szerintem undorító...
Nekünk Bendegúz, esetleg Beni. (Nem ismerek más Benit, pedig elég sok gyerek ismerősünk van)
17/72 anonim válasza:
Nagyon gáz így egyben a Bende Dénes
18/72 anonim válasza:
Szerintem cikibb, ha a barátjától vár gyereket az ember.
19/72 anonim válasza:
Bende.. Mint a Bendegúz be nem fejezve.
Mint a böndő tájszólással.
Debil.
20/72 anonim válasza:
Ezt a kis herceget én is elhagynám :) legalább ne mások előtt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!