Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért használják kifogásnak...

Miért használják kifogásnak vagy kérkednek azzal sokan, ha gyerekük van, nincs idejük semmire, bezzeg másoknak milyen jó, mert azt csinálnak, amit akarnak?

Figyelt kérdés

Az ilyen miért a gyerekére fogja, ha nincs ideje?

A csapatunkban három nőnek van kisgyereke, de csak az egyik az, aki lépnen-nyomom azt tolja mások (gyermektelen) arcába, hogy bezzeg másnak van ideje, bezzeg más nem is lehet fáradt (munka+egyetem mellett se), bezzeg más nem tudja, milyen a nehéz élet, stb.

2021. aug. 12. 15:15
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Jaj es meg valami. Azt felfogod h aki betonoz fest fodrasz masszor barmi ilyen kemenyebb fizikai munkas es van gyereke az a munka utan megy es folytatja a gyerekevel? A ketto nem vagy kpcsoltos. A legtobb szulo dolgozik es szabadiidejeben a gyereket intezi.
2021. aug. 13. 09:12
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem akartam beleszólni a vitába, de ez a sittes ember ez bicska nyitogató. Én aztán tényleg nem vitatom el soha senki fáradtságát. De ha meg akarja nekem magyarázni valaki akinek még gyereke sincs, hogy milyen könnyed az élet egy gyerekkel és az anyák csak sírnak, akkor azért kinyílik a bicska a zsebemben.

Egy vezető kórházban dolgozom, a gyerek születése előtt havi 300 órákat. Nem túlzok. Egyik 24 órás ügyeletből estem a másikba. Iszonyú felelősség a vállamon nap mint nap, nagyon fáradt tudtam lenni. Mikor terhes lettem azt hittem én edzett vagyok és nem lesz gond az ejszakazassal... Aham egy darabig. De fogalmam sem volt hogy a nonstop üvöltés mennyire fárasztó mentálisan, és hogy milyen érzés hogy sosem jön el a "vége". És hányszor de hányszor mentem volna be inkább ügyelni mint, hogy otthon legyek a babával. Akit amúgy imádtam de a fáradtságnak egy olyan szintjét ismertem meg aminek a létezéséről sem tudtam. 3 év telt el azóta és már rég dolgozom újra. Minden nap pihenés amikor dolgozhatok.

Én egyébként már írtam hogy sosem vágom semelyik gyermektelen kolléga fejéhez hogy nem lehet fáradt. Mert dehogynem, és gyerek nélkül én sem tudtam, hogy milyen szintek vannak még.

De azért álljon meg a menet, hogy valaki azt állítja, hogy ez ilyen játékos könnyedségű feladat.

2021. aug. 13. 09:22
 43/43 anonim ***** válasza:
0%
Majd lesz idejük, ha a gyerek nagyobb lesz. Meg idő mire? Azért sok mindent meg lehet csinálni gyerek mellett is, vagy akkor nem kell annyit vállalni. Persze ha ikrek lesznek, az megint más :D
2021. aug. 13. 11:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!