Miért használják kifogásnak vagy kérkednek azzal sokan, ha gyerekük van, nincs idejük semmire, bezzeg másoknak milyen jó, mert azt csinálnak, amit akarnak?
Figyelt kérdés
Az ilyen miért a gyerekére fogja, ha nincs ideje?
A csapatunkban három nőnek van kisgyereke, de csak az egyik az, aki lépnen-nyomom azt tolja mások (gyermektelen) arcába, hogy bezzeg másnak van ideje, bezzeg más nem is lehet fáradt (munka+egyetem mellett se), bezzeg más nem tudja, milyen a nehéz élet, stb.
2021. aug. 12. 15:15
31/43 anonim válasza:
29 Na látod. Hallgatod ahogy sír, próbálod nyugtatni. Ezt írtam, de ez sem tetszett. Nevetséges:D
32/43 anonim válasza:
Hogy lehetne mar konyebb a munkanal ember! Te erted h itt nincs szabadnap nyaralas kracsony tappenz semmi??? Betegen is lázasan is akrmilyen allapotban vagy is el kell latni ot?? H egy pici gyerknek nincs olyan amihez ne kellenel egy kezmosas oltozes eves barmi nem megy anya nelkul?? En valasztottam nem neveli mas csak en es az apja az irodaban ha kell a gyerekkel a fejemen is de en vegzem el a munkam nem a kollegak. De hidd el nekem amikor o bolcsibe megy es nekem csak a munka van az a PIHI xD jo ejszakat es javaslom neked barmit ami nemgyerektemakort az oldalon
33/43 anonim válasza:
De ersd mar meg h ott ha beteg vagy nem kell bemenned vagy h van hetveged itt nincs! Aki szerencsétlenebb rossz alvo gyerekkel az ezt napi 4ora alavasokkal csinalja. Probald ki h egy hetig napi 4 orat alszol azt is 2 reszletben. Es akkor legyel mentalisan jelen h mikor hol akar a gyerek kart tenni magaban. Azt se tudod mit beszelsz
34/43 anonim válasza:
32-es, Oké, bocsánat, akkor a világ legnehezebb dolga kezet mosni segíteni, öltöztetni stb stb. Egyébként az gyerekes, ha valaki jelenti az olyan véleményt, amivel nem ért egyet. Na én nem érek rá amúgy vitatkozni. Hello
35/43 anonim válasza:
Azzal egyébként meggyőztetek, hogy fárasztó lehet, vagyis inkább unalmas. De hogy a munkánál durvább, azt nem hiszem, még akkor sem ha nincs karácsony, stb. Szerintem nagyjából egy kategória lehet vele.
36/43 anonim válasza:
Szóval mindkettőnek meg vannak a maga nehézségei egyformán, egy nehéz melónak meg a gyereknevelésnek az első pár évben. Mérleget tenni valóban nehéz lehet. Nekem csak az nem tetszett, hogy kb egyesek szerint nehezebb, mint mondjuk egy nehéz (fizikai) meló. Szerintem az egyikben inkább mentálisan fáradsz el, a másikban fizikailag.
37/43 anonim válasza:
Szerintem meg nagyjából se lehet mégcsak halványlila gőzöd se, max akkor ha már mindkettőt megtapasztaltad. Az a nő aki volt már otthon babával, pici gyerekkel, és már dolgozott életében napi 8-10 órát valószínűleg jobban tudja a különbséget mint te aki csak okoskodik mert szerinte az így lehet meg ugy lehet . Vicc vagy .
38/43 anonim válasza:
Ok, akkor te egy hős vagy, na. Ha ettől érzed jól magad :)
39/43 anonim válasza:
Fárasztóbb lehet mint betonozni valljuk be. NA cső
40/43 anonim válasza:
39 nem mi tehetünk arról ha csak betonozni meg sittet vinni tudsz, mert mashoz nem értesz. Meg is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!