Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosan akadt ki rám a párom?

Jogosan akadt ki rám a párom?

Figyelt kérdés

Most várjuk az első babát, és minden héten veszek egy két apróságot. Viszonylag jól állunk anyagilag, de azért próbálunk spórolni. Legutóbb kicsit többet vásároltam mint ahogy azt megbeszéltük. Vettem egy drágább babakocsit és több apró kelengyét ami azért drágább volt és nem biztos hogy kelleni fog.

Párom mérges volt. A saját pénzemet költöttem el, nem pedig az övét vagy a közösen félretett pénzt. Igen, tényleg sok olyan dolgot vettem ami lehet hogy haszontalan, de jónak láttam ha van

Jogosan borult ki?

2021. aug. 6. 22:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
20, a férjem alkalmazottként 230 nettó, én ev-ként kb 700e. 25 éve vagyunk házasok, soha nem volt külön kassza.
2021. aug. 7. 15:46
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Én pl egy százassal keresek kevesebbet mint a férjem, de van még lakásom kiadva, így összességében több jön be nálam mint nála. 10 éve közös kasszán vagyunk.
2021. aug. 7. 16:53
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
#20 én is többet keresek mint a férjem, igaz csak egy kicsivel mert nálunk volt bónusz.
2021. aug. 7. 18:29
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most egy 100assal több a bevételem, mint a férjemnek.

De a kérdésre is válaszolva:

Valószínűleg azért mérges, mert ok h most külön kasszán vagytok, de ha megszületik a gyerek, közös lesz a pénz.

És nem tetszik neki amit a jövőben lát.

2021. aug. 8. 11:02
 25/30 A kérdező kommentje:
Először is, a párom dupla annyit keres mint én. A számlákat és a kaját felezzuk. Minden más a mi költségunk. Azert vettem meg a babakocsit egyedül mert láttam egy jo ajánlatot és nem akartam, hogy elvigyek.
2021. aug. 8. 15:27
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted hogy minden más a ti költségetek?
2021. aug. 8. 15:37
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy érti, hogy ami megmarad a számlák és a kaja kifizetése után, azzal mindenki maga rendelkezik, nem megy a közösbe. De nekem ez nagyon idegen. Egy családot alkotunk, ezért nàlunk az a normális, ha ezt megbeszéljük. Amúgy ha látok valamit, ami drágább, de szerintem jó lenne, akkor felhívom a férjem, és gyorsan megbeszéljük.
2021. aug. 8. 15:47
 28/30 Beviz Elek ***** válasza:
94%

-Szivem, nem megyünk le a Balatonra a hétvégén? Jót tenne egy kis kikapcsolódás!

-Most nincs pénzem, esetleg jövőhét végén?

-Én most szeretnék menni, de akkor inkább hívom Józsit, vasárnap este jövök!

2021. aug. 8. 15:58
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván annyira sürgősen kellett dönteni, hogy egy telefonra sem volt időd, hogy megbeszéld vele.

De ok, legyen.

Mivel magyarázod a többi cuccot, amit megvettél, de lehet, hogy nem is lesz rá szükség, de legalább drága volt?

2021. aug. 8. 17:28
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesek a válaszok. Gyanítom a kérdező világ életében úgy élt, hogy lehetőségre volt, minden vackot megvenni, nem volt szüksége arra, hogy spórolást vagy okos vásárlást tanuljon. Gondolom ez ezentúl sem változik majd. Szóval kár a szóért.
2021. aug. 8. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!