Jogosan akadt ki rám a párom?
Most várjuk az első babát, és minden héten veszek egy két apróságot. Viszonylag jól állunk anyagilag, de azért próbálunk spórolni. Legutóbb kicsit többet vásároltam mint ahogy azt megbeszéltük. Vettem egy drágább babakocsit és több apró kelengyét ami azért drágább volt és nem biztos hogy kelleni fog.
Párom mérges volt. A saját pénzemet költöttem el, nem pedig az övét vagy a közösen félretett pénzt. Igen, tényleg sok olyan dolgot vettem ami lehet hogy haszontalan, de jónak láttam ha van
Jogosan borult ki?
Nekem csak a babakocsi vásárlás fura.
Lehet, hogy ő is az miatt haragszik.
Egy drágább babakocsi több százezer forint. Azért ekkora kiadást nem megbeszélni, még akkor is ha a te pénzed.
Lehet, hogy ő is akart a választásban segíteni.
A férjem is például az apróságokba nem szólt bele, de a babakocsi választásból nem hagytam volna ki!
Nekem ez elég fura…
Nagyon nagyon népszerűtlen leszek, de bevállalom, mert ez az őszinte véleményem.
Számomra komolytalan egy kapcsolat ahol nincs közös kassza. A házastársi vagyonközösséget még csak meg sem próbálják utánozni, házastársakként végképp semmi értelme.
Számomra ez így inkább lakótársi viszony.
Alapból ha gyereket vállaltok, hol a bizalom és az osztoszkodás?? Ha az egyik többet keres akkor nem mennek nyaralni mert a másik nem engedheti meg magának? A GYED sokkal kevesebb mint egy fizetés, addig neked ebből kell fedezd a kiadásaid?
Gyerekes ez a vagyon féltés.
Én egyetértek veled, 13-as. A külön kassza oké az elején, de gyerek mellett...? Nevetséges.
Amúgy minden pénzügyileg tudatos embert felidegesítene, ha valaki folyamatosan venné a felesleges sz*rokat. Gyenge jellemre vall, gondolom ez a baj, zavarja a párod az, hogy Te ilyen típus vagy, nem véletlenül nem akar veled közösködni...
17, írja, hogy mindent feleznek.
Te biztos örülnél, ha 100 helyett 300-at fizethetnél, mert a csajodnak olyan napja volt, hogy szórta a pénzt.
Jaj, azt nem láttam, átsiklottam rajta.
Vicceltem amúgy, az egész nevetséges úgy, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!