Jogosan akadt ki anyósom?
Anyósom ma délután átjött hozzánk, és totál kiakadt, hogy a lányom hasonló öltözetben játszott kint az udvaron:
Hiába mondta ő is, hogy nem fázik, akkor is azzal jött, hogy jaj szegény gyerek, meg jöjjön be, mert megfázik. Pedig eddig sem volt gond, és amúgy is el tudja dönteni, hogyan jó neki...
Hát ezt nem tudom
Nálunk például baromi hideg volt ma, én ilyen ruhában nem engedtem volna ki.
De nyilván nem vagyunk egyformák és nem tudhatom milyen idő volt arra.
A te gyereket, úgy öltözteted, ahogy akarod, de ma ebben az országban nem volt olyan idő, ami ezt az öltözetet indokolná.
A megfázott ízületek nem most fájnak, hanem majd 15-20 év múlva. Akkor panaszkodhat a lányod, te meg haladtathatod a fejed, hogy miért fájhat mindene.
Honnan tudjuk, hogy nálatok milyen idő volt ma? Azt sem tudjuk melyik földrészen éltek.
Én biztosan nem engedtem volna ki ilyen ruhában, mert számomra nem létezik olyan hőmérséklet, amiben a vékony, rövid nadrág és vastag pulcsi a megfelelő öltözet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!