Jogosan várja el az anyósom ,hogy mindennap fuvarozzam?
Egyetemista vagyok , falubeli. A szomszéd városba járok egyetemre+ diákmunkára. (25 km)
Van egy barátnőm, ő is ebbe a faluba lakik, ahol én. Az egész szeptemberbe kezdődött, elkezdtem az egyetemet és ő is ebbe a városba jár dolgozni.
Egyszer megkérdezte nem e tudnám elvinni munkába mert lekéste a buszt ( nekik nincs kocsijuk, elvált anyuka) pont jó volt mert 8 ra mentem egyetemre és ő is munkába.
Na de ezután egyre többször kellett elvinnem, amivel nincs is baj, csak mivel ő 8 ra jár dolgozni nekem meg volt olyan, hogy 10-12 kor kezdődött az első órám, akkor várnom kellett a kocsiba még órákat.
Most már online tanítás van, de járok diákmelózni, étterembe dolgozom és 10 re KELLENE jàrnom, de anyósom tudja,hogy dolgozok és el kell vinnem 8 ra mert ő mèg mindig akkora jár dolgozni.
Szerintetek mit csináljak? Mit mondjak neki, hogy ez kicsit sok?
19/f - ő 40 éves kb.
Megkell mondani, hogy neked nem alkalmas fuvarozni, mert órákat kell várnod. Tessék busszal menni ahogy eddig. Tudjuk a kocsi kényelmesebb,de attól hogy 40 éves elvált anyuka még feltételezem nem autista letudná tenni a jogsit.
Kihasznál, mert nem szólsz. Ha ezen megsértődik akkor meg tényleg csak erre voltál.jó
Egyèrtelműen közöld ahogy az 1 es ìrta.
Ez rengeteg időt vesz el tőled. Rád szokott ezèrt tudatosìtsd hogy mi a helyzet.
Tudom hogy nehèz mert ki akar az anyòssal rosszba lenni ugyebár...
De menni fog.
Sok sikert!
A legelső alkalommal, amikor nem 8-ra mentél, már nem kellett volna elvinned.
Én menekülnék attól a családtól, ahol még házasság sincs, de ilyen szintű élősködés megy. Gondolj arra, hogy a barátnődet egy ilyen szemléletű anya nevelte fel!
Az más kérdés, hogy nekem 19 évesen nem esett volna le a korona a fejemről, ha ugyanúgy buszoztam volna a városba, mint az anyósom. És akkor föl se merült volna ez.
Látta rajtad, hogy felvágsz a kocsiddal, ő meg kihasználta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!