Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan várja el az anyósom...

Jogosan várja el az anyósom ,hogy mindennap fuvarozzam?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok , falubeli. A szomszéd városba járok egyetemre+ diákmunkára. (25 km)

Van egy barátnőm, ő is ebbe a faluba lakik, ahol én. Az egész szeptemberbe kezdődött, elkezdtem az egyetemet és ő is ebbe a városba jár dolgozni.

Egyszer megkérdezte nem e tudnám elvinni munkába mert lekéste a buszt ( nekik nincs kocsijuk, elvált anyuka) pont jó volt mert 8 ra mentem egyetemre és ő is munkába.

Na de ezután egyre többször kellett elvinnem, amivel nincs is baj, csak mivel ő 8 ra jár dolgozni nekem meg volt olyan, hogy 10-12 kor kezdődött az első órám, akkor várnom kellett a kocsiba még órákat.

Most már online tanítás van, de járok diákmelózni, étterembe dolgozom és 10 re KELLENE jàrnom, de anyósom tudja,hogy dolgozok és el kell vinnem 8 ra mert ő mèg mindig akkora jár dolgozni.

Szerintetek mit csináljak? Mit mondjak neki, hogy ez kicsit sok?

19/f - ő 40 éves kb.

2021. jan. 21. 12:01
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

Tehát: te nem teheted meg vele, hogy két órával előbb kelljen mennie, de ő megteheti veled?

Basszus, állj már a sarkadra! Felnőtt férfi vagy.

Ő meg felnőtt nő, oldja meg!

2021. jan. 21. 19:03
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
te szimplán hülye vagy.neki korán kellene kelni és csomót várnia munka előtt, mert csak korai busz megy. Az nem számit, hogy most te ugyanezt csinálod (vársz a kocsiban ) miatta.Hát ha neked ez jó, csak csináld. aztán majd akkor verd a kis fejedet a falba, amikor szakitasz a csajjal (nem ez lesz az utolsó nő az életedben, erre mérget vehetsz)akkor majd tök hülyének és kihasználtnak fogod érezni magad. Teljes joggal.Ők viszont jót röhögnek majd rajtad. Szintén teljes joggal.
2021. jan. 21. 19:07
 33/45 anonim ***** válasza:
65%
31- ááá, ez nem felnőtt, csak jogsival rendelkező kis hülyegyerek. Egy felnőttel ezt nem lehetne megcsinálni. És még csak nem is érzi, milyen szánalmas.
2021. jan. 21. 19:09
 34/45 anonim ***** válasza:
88%

Háhhh és meg is nézted azt a menetrendet vagy elhitted?

Én is az 5.50-el mentem be pestre 6.45-re bent volt de csak 8ra mentem... Huu bazzeg 29 évesen jó nagy marharépa vagyok

2021. jan. 21. 19:14
 35/45 anonim ***** válasza:
15%

Ja és ott húznak le ahol akarnak, jól kihasználnak

Kicsi barátnődet meg olyan dugohatja amíg te dolgozol aki férfi... Csal a csajod az tuti fix

2021. jan. 21. 19:16
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Megváltozott a menetrend, és? Ha te nem lennél, vagy esetleg nem lenne jogsid/kocsid,hogy oldaná meg? Oké, hogy ha arra mész, hasonló időpontban, akkor elviszed, de ne legyél már madár.
2021. jan. 22. 01:14
 37/45 anonim ***** válasza:
17%
Kezd erősen kamuszagú lenni ez a bénán megírt történet :D
2021. jan. 22. 07:59
 38/45 anonim ***** válasza:
74%

"Így csak a 7:28 as busszal tudna járni, amivel pont késve érne be, előtte meg 5:50 es van"

Ilyen nincs Kérdező!

Lehet, hogy vannak az országban olyan eldugott zsákfalvak, ahol szar a közlekedés, de reggel, munkába és iskolába menéskor negyed és félóránként mennek járatok a nagyobb települések felé.

És ha nem éppen busz megy, akkor megy vonat, ha meg a településen nincs vasút - ahogy nálunk sincs - akkor a helyi buszjárat megy reggel csúcsidőben a vonathoz negyedóránként.

2021. jan. 22. 08:25
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha szakítasz a barátnőddel, akkor is fuvarozni fogod az anyját, mert nincs busz? Ennyi erőből vihetnél még 2-3 embert, aki 8ra jár dolgozni a faluból....

Ha neked ez teher, akkor mondd meg, vagy ekkora a punetti hatalma feletted, hogy nem akarsz nemet mondani az anyjának?

2021. jan. 22. 08:28
 40/45 anonim ***** válasza:
80%
38-as, ebben sajnos tévedsz. Tényleg vannak olyan falvak, nem is kevés, ahol ilyen szar a közlekedés. (Ezzel mondjuk értelmet is nyer, hogy a kérdező miért jár autóval.)
2021. jan. 22. 08:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!