Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan várja el az anyósom...

Jogosan várja el az anyósom ,hogy mindennap fuvarozzam?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok , falubeli. A szomszéd városba járok egyetemre+ diákmunkára. (25 km)

Van egy barátnőm, ő is ebbe a faluba lakik, ahol én. Az egész szeptemberbe kezdődött, elkezdtem az egyetemet és ő is ebbe a városba jár dolgozni.

Egyszer megkérdezte nem e tudnám elvinni munkába mert lekéste a buszt ( nekik nincs kocsijuk, elvált anyuka) pont jó volt mert 8 ra mentem egyetemre és ő is munkába.

Na de ezután egyre többször kellett elvinnem, amivel nincs is baj, csak mivel ő 8 ra jár dolgozni nekem meg volt olyan, hogy 10-12 kor kezdődött az első órám, akkor várnom kellett a kocsiba még órákat.

Most már online tanítás van, de járok diákmelózni, étterembe dolgozom és 10 re KELLENE jàrnom, de anyósom tudja,hogy dolgozok és el kell vinnem 8 ra mert ő mèg mindig akkora jár dolgozni.

Szerintetek mit csináljak? Mit mondjak neki, hogy ez kicsit sok?

19/f - ő 40 éves kb.

2021. jan. 21. 12:01
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
96%

Lehetőleg még a benzint is te fizeted?

"Erzsike, bármikor amikor 8-ra fogok menni szívesen elviszem, a többi napokon sajnos busszal kell mennie!"

2021. jan. 21. 12:29
 12/45 anonim ***** válasza:
94%

Miért viszed??? Nem kötelező.

Elvinném, ha én is megyek, útba esik, és nem kell miatta órákat várom. Egyébként nem.

2021. jan. 21. 12:33
 13/45 anonim ***** válasza:
95%
Nem is az anyósod, csak a barátnőd édesanyja. Egyébként nem várja el jogosan, ha te két órával későbbre mész, de egyáltalán próbáltad ezt már vele megbeszélni?
2021. jan. 21. 12:35
 14/45 anonim ***** válasza:
95%

"- Akkor holnap jössz értem reggel Pisti?

- Nem, mert 10-re megyek!"

2021. jan. 21. 12:36
 15/45 anonim ***** válasza:
91%
5 hónapja csinálod? Jó nagy balek vagy :D
2021. jan. 21. 12:37
 16/45 anonim ***** válasza:
93%

Eleve nem kapattam volna így el, hogy akkor is viszem nyolcra ha nekem később kell mennem. Ha az ember valamit megszokik, akkor sokkal nehezebb visszavonni tőle. Tudom hogy meg akarsz neki felelni, mind meg akarunk felelni a párunk szüleinek, de ezzel így nagyobb feketepontot fogsz szerezni, hogy hirtelen megvonsz tőle valamit amit korábban megszokott, mintha első körben úgy "szoktattad" volna hogy csak akkor viszed ha te is pont akkor mész.

Azzal semmi bajom nem lenne ha én is nyolcra mennék, szívesen vinném, de tuti nem várakoznék miatta órákat a kocsiban. Megbeszélném vele hogy csak akkor tudom elvinni, ha nekem is épp akkor kell mennem amikor neki.

2021. jan. 21. 12:49
 17/45 anonim ***** válasza:
93%
Palimadár.
2021. jan. 21. 13:08
 18/45 anonim ***** válasza:
93%
nyúl vagy!
2021. jan. 21. 13:08
 19/45 anonim ***** válasza:
85%
Át olvastam párszor, de nem értem, most a baràtnődet, vagy az anyjàt kellene vidd? Egyébként tök mindegy, mond el, hogy neked nem jó így, majd ha nyolcra mègy elviszed. Azt nem tudom mennyire komoly kapcsolat, de férj felesègkènt se vàrnàm el, hogy férjem miattam induljon hamarabb, vagy én az ő beosztása miatt. Ràadàsul az a 25 km nem nagy táv, gondolom busszal is fél óra.
2021. jan. 21. 13:20
 20/45 anonim ***** válasza:
92%

Ő még neked senkid. A barátnőd anyukája. Mellesleg a csajodnak is és neked is ki kéne állni magadért, mert miért nem tudsz neki nem-et mondani? "Mari néni csókolom, nem tudom elvinni, mert máskor van dolgom, de ha megyek én is 8-ra szívesen elviszem." Ennyi lenne, ha meg ezen felhúzza magát, akkor se vinném el, ha 8kor lenne valamim, vagy megszivatnám, hogy 6ra van dolgod, fél6ra ott vagy érte. (nekem simán megérné)

Amúgy csak azért fuvarorozd, mert félsz attól, hogy ha visszautasítod mit fog gondolni?

2021. jan. 21. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!