Ha az apuka nem akarna gyereket, elmondanátok neki, vagy titokban tartanátok?
Figyelt kérdés
Terhes lettem egy elég régóta tartó szexkapcsolatban. Néha viccelődtünk, hogy biztosan gyönyörű gyerekeink lennének, vagy én lennék a 'rossz zsaru' otthon, de tudjuk mind a ketten, hogy nem funkcionálnánk jól együtt több okból sem.
Én viszont régóta szeretnék már gyereket és úgy döntöttem, hogy megtartom még akkor is, ha egyedül nevelem fel. Az apjáról tudom, hogy ő még nem akar gyereket minimum 10-12 évig, meg elég hülye helyzet is lenne ez így... Nem akarom rátenni azt a terhet, hogy úgy éljen a hátralévő életében, hogy van valahol egy gyereke és nem tud róla semmit.
Tehát ebben a helyzetben ugye az a helyes döntés, ha nem beszélek neki a terhességről és igyekszem minél hamarabb megszakítani vele a kapcsolatot?
2021. júl. 26. 18:08
41/41 anonim válasza:
Ne válaszoljatok neki, ez ugyanaz a nyomorék csak próbálkozik, hogy melyik hányadék válaszát nem törlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!