Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szules után megmaradt aranyérr...

Szules után megmaradt aranyérrel anyukák kezdtetek valamit? Műtét?Vagy ha nincs panasz rá megfér az ott? Nekem 2 külső maradt, utálom, szégyellem is ha pl elmegyek nődokihoz, hogy ott fityeg😬

Figyelt kérdés
ma 09:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem visszahuzodott tok magatol. Meg kremet vagy kupot se tudtam ra hasznalni, mert rengeteg varratom lett sajnos es csipett. De ha te tudsz; akkor azert hasznalj!

Csak annyi, hogy probaltam sokat fekudni szules utan, bar fekve szoptattam 0-24 es elso baba volt, megtehettem konnyen. A fekves ugye tehermentesiti azt a teruletet, ezert jo ilyenkor. Ha meg ulni kell, akkor vagy aranyer parnan vagy uszogumin erdemes.

Oriasi volt az aranyerem, de annyira, hogy szules utan egy fiatal szuleszno megkerdezte az orvostol, hogy uristen az micsoda…

Kinos volt nagyon :((( Bar ez inkabb az o hibaja, ilyet igy szerintem egy ennyire kiszolgaltatott helyzetben nem illik kerdezni.

Na mindegy, csak ezzel erzekeltetnem, hogy mekkora volt 🤣

De kb 6 het alatt eltunt es azota se jott vissza.

ma 09:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó, hogy szépen visszahuzódott, nekem már 2 év telt el szülés óta, ez már nem húzódik vissza.
ma 09:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább úgy mondom érzékeny maradt, reparonnal kentem rengeteg ideig, elmúlt, de ha akármi miatt székrekedésem van, másnap rögtön érzem, hogy kell megint a reparon. Így én nem mentem ezzel tovább, de ha téged zavar, tudtommal lehet műteni.
ma 10:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, 1-es vagyok, azt hittem friss a dolog 😅

Azert egy orvos velemenyet kikernem igy, max valoban nem kell csinalni vele semmit, ha nem okoz panaszt. De lehet azt mondja, hogy le kene szedni, ki tudja.

ma 10:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmit se reoedtem de cserébe tele lettem aranyérrel. Kettő külső és sok sok belső

Ott akkor senki se mondta hogy mik ezek (pedig öklömnyi bucik),még hogy mit kezdjek velük. Én megműttetném (bár felek a műtéttől) de tervezünk meg egy gyereket,majd utána. Nekem is már két éves a gyerkőc.

ma 10:35
 6/13 anonim ***** válasza:
#5 vagyok kihagytam,hogy én voltam szakembernek vele,és ő is azt javasolta hogy ezeket érdemes megmuttetni,de csak ha már nem szülök többet.
ma 10:36
 7/13 A kérdező kommentje:
Értem. Nálam is még kérdéses a baba téma, de még lehet egyet szeretnénk. Csak nagyon zavaró, kellemetlen az orvosok előtt is
ma 10:48
 8/13 anonim ***** válasza:
69%

Ne haragudj,hogy ismeretlenül ilyet tanácsolok, valószínűleg kéretlen,de ha ennyire zavar az orvosok előtt (akik hidd el sokkal cifrabbakat is látnak,és pont hogy egyáltalán nem is érdekli őket) akkor egy kis önértékelés, önbecsülés,önbizalom kellene! Ezen kellene dolgozni.

Nekem azért nem tanácsolta az orvos most muttetni,ami logikus is,mert a következő után úgyis megint kellene valószínűleg. Mondjuk én félek,ha erre még egyszer "rányomok" mi lesz,de ez van.

ma 11:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is leginkább az ragadta meg az egészből a figyelmem, hogy valakit érdekel, hogy meglátják az aranyerét idegen orvosok, akik őszintén le se szrják. Ne foglalkozz vele, kenegesd reparonnal, ha viszket fáj, ennyi.
ma 12:49
 10/13 A kérdező kommentje:

Huh, egyébként igaz, amit írtatok, mennyire komoly már, hogy ebből a pár sorból is így lejön, hogy mennyire önbizalom hiányos vagyok. Egyébként már több, mint 1 éve járok pszichológushoz is, ezek szerint nem sok értelme van🙄

Milyen érdekes, hogy ahogyan működünk, és amit gondolunk magunkról kb a Jóisten nem tudja kimosni belőlünk,bármilyen hasznos tanácsokat is ad. Szomorú vagyok emiatt, hogy muszáj ezzel együtt élni, pedig így nagyon nehéz. Jól elkanyarodtam a tematol🙂

ma 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!