Szules után megmaradt aranyérrel anyukák kezdtetek valamit? Műtét?Vagy ha nincs panasz rá megfér az ott? Nekem 2 külső maradt, utálom, szégyellem is ha pl elmegyek nődokihoz, hogy ott fityeg😬
Figyelt kérdés
tegnap 09:09
11/15 anonim válasza:
Nekem terhességtől függetlenül állandóan aranyerem volt. Valami csoda folytán már nincs. Viszont nekem is ott fityeg vagy 4-5 db. Magán proktológus azt mondta, hogy csak akkor kell hozzányúlni, ha engem ez esztétikailag zavar. Pedig gondolhatos, hogy ez neki nem kevés plusz pénz lett volna, mégis azt mondta, hogy nem kell hozzányúlni. Engem nem zavar.
12/15 anonim válasza:
Idegen orvos előtt kit érdekel? Engem q felszabadult szexben zavarna, de rettenetesen.
13/15 anonim válasza:
Nekem is maradt 2 kisebb szülés után, nekem se fog valószínűleg eltűnni, mert már eltelt majdnem 15 hónap. De nekem eszembe sem jutna ilyen hülyeség miatt kés alá feküdni...a szexben se zavar, ugyanis szeret a férjem...
14/15 anonim válasza:
5-os vagyok
Én sem jó kedvében fogom megmuttetni,de van az a helyzet amikor muszáj. Nem kívánom senkinek mit élek át egy egy székeleskor.
15/15 anonim válasza:
14# jó, hát nem pont a te esetedre céloztam, mert ha valakinek komoly gondokat okoz, megértem, ha leszedeti, de nekem pl max pár havonta viszket kicsit, de krém nélkül is elmúlik, nem durva. És sokan vannak ezzel így szerintem, hogy max esztétikai okokból zavarja őket, nekem a kérdező megfogalmazásából is ez jött le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!